GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Η έξοδος από τα μνημόνια άργησε τρία χρόνια

«Η χώρα θα είχε βγει από τα μνημόνια εδώ και τρία χρόνια, αν δεν είχε επικρατήσει ο αντιμνημονιακός λαϊκισμός της Πρώτης Φοράς Αρι...

«Η χώρα θα είχε βγει από τα μνημόνια εδώ και τρία χρόνια, αν δεν είχε επικρατήσει ο αντιμνημονιακός λαϊκισμός της Πρώτης Φοράς Αριστεράς» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Γεωργιάδη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει ως εξής:

«Για ποια ακριβώς έξοδο από τα μνημόνια πανηγυρίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ; Η δήθεν επιτυχία τους είναι τόσο fake, όσο και οι ίδιοι. Προσβάλλουν τη νοημοσύνη του μέσου Έλληνα πολίτη που ζει σε καθεστώς ασφυξίας, εξαιτίας του τρίτου και αχρείαστου μνημονίου, στο οποίο μας οδήγησαν οι τραγικοί χειρισμοί Τσίπρα- Βαρουφάκη. Η χώρα θα είχε βγει από τα μνημόνια εδώ και τρία χρόνια, αν δεν είχε επικρατήσει ο αντιμνημονιακός λαϊκισμός της Πρώτης Φοράς Αριστεράς. Αν δεν είχαν εξαπατήσει και δεν είχαν σπείρει τη διχόνοια στην κοινωνία.

Οι υποκινητές του διχασμού, σήμερα, πανηγυρίζουν. Όχι, όμως για πολύ. Το κόστος από την καταστροφική διακυβέρνησή τους τιμολογείται από 86 έως 200 δισεκατομμύρια ευρώ. Το «μάρμαρο» το έχει πληρώσει ακριβά ο ελληνικός λαός. Σύντομα, θα το πληρώσουν και οι ίδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση