GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Ψευτόμαγκας ο Οικονόμου- Θα έπρεπε να εξαφανιστεί από προσώπου γης- Κατέθετε ερωτήσεις για εξαίρεση οικισμών από τους δασικούς χάρτες

Νέα απάντηση στον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου, για τα όσα είπε χθεςσχετικά με τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, δίνει σήμ...

Νέα απάντηση στον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου, για τα όσα είπε χθεςσχετικά με τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, δίνει σήμερα με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Οικονόμου είχε πει μεταξύ άλλων ότι ο κ. Τσίπρας και η κ. Δούρου «θέλουν κλωτσιές και δρόμο», ενώ τους κατηγόρησε ότι «κρύβονται» και υπογράμμισε πως «θα είναι εγκληματίες αν πουν ότι δεν ήξεραν για τα προβλήματα που υπήρχαν».

Η νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
"Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Οικονόμου, όταν δεν απειλεί με κλωτσιές τον Πρωθυπουργό της χώρας και την Περιφερειάρχη Αττικής, καταθέτει ερωτήσεις στη Βουλή για την εξαίρεση οικισμών από τους δασικούς χάρτες, μεταξύ των οποίων και το Μάτι.
Κανονικά, ο ψευτόμαγκας βουλευτής της Ν.Δ. θα έπρεπε να εξαφανιστεί από προσώπου γης αφού γνώριζε τι είχε ζητήσει στη Βουλή, αλλά δεν το έκανε. Προχώρησε σε λεκτικούς τραμπουκισμούς απέναντι στην κυβέρνηση.
Και αν ο ίδιος ενδεχομένως έχει το ακαταλόγιστο, ο κ. Μητσοτάκης, που βρίσκεται; Κατά δήλωση της κας Σπυράκη από το 2007 (!) ο πρόεδρος της Ν.Δ. ζητά κατεδαφίσεις αυθαιρέτων. Θα καταδικάσει σήμερα τις σχετικές ενέργειες του βουλευτή του που είχαν ως στόχο τη νομιμοποίηση της αυθαιρεσίας, αλλά και τους τραμπουκισμούς του;"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση