GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Ιδρύεται Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών- Η δομή και η λειτουργία της- ΒΙΝΤΕΟ

Την ίδρυση Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών, ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η νέα υπηρεσ...

Την ίδρυση Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών, ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η νέα υπηρεσία θα αντικαταστήσει τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, θα υπάγεται απευθείας στο υπουργείο Εσωτερικών και θα ενσωματώσει στους κόλπους της όλες τις υπηρεσίες, τα ερευνητικά ινστιτούτα και τις εθελοντικές ομάδες που εμπίπτουν στη διαχείριση των καταστάσεων εκτάκτων αναγκών.
Όπως είπε ο Πρωθυπουργός, επικεφαλής της νέας Εθνικής Υπηρεσίας τοποθετείται διοικητής που θα αποτελεί πρόσωπο εγνωσμένης εμπειρίας, επιχειρησιακής ικανότητας και επιστημονικής επάρκειας.
Η επιλογή του επικεφαλής θα ενδυθεί όλους τους κανόνες διαφάνειας και αξιοκρατικής επιλογής, τόνισε ο Πρωθυπουργός, αφού θα οργανωθεί υπό την επίβλεψη ανεξάρτητης επιτροπής εμπειρογνωμόνων και θα επικυρώνεται από τη Διάσκεψη Προέδρων της Βουλής.
Στη δομή της Υπηρεσίας και στο υψηλότερο επίπεδό της συγκροτείται και λειτουργεί μόνιμο και διαρκές Επιστημονικό Συμβούλιο από εκπροσώπους όλων των ερευνητικών επιστημονικών ιδρυμάτων και δομών της χώρας που εμπλέκονται στον τομέα των φυσικών καταστροφών (Δημόκριτος, ΕΜΥ, Εθνικό Αστεροσκοπείο, Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών, Ελληνικός Οργανισμός Διαστήματος, Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, Ινστιτούτα Πανεπιστημίων και Πολυτεχνείων, κλπ).
Επίσης, στο διαρκές Επιτελείο Διοίκησης θα συμμετέχουν η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, την ΕΛΑΣ, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, το Λιμενικό, το ΓΕΣ, το ΓΕΝ και το ΓΕΑ, η Δασική Υπηρεσία, οι Τεχνικές Υπηρεσίες και Διευθύνσεις του Υπουργείου Υποδομών, τα βασικά ερευνητικά ιδρύματα της χώρας και τα εθελοντικά σώματα.
Την ίδια ώρα ο Πρωθυπουργός απηύθυνε έκκληση στο σύνολο των πολιτικών δυνάμεων να στηρίξουν την προσπάθεια, ώστε τίποτε να μην ξεχαστεί, τίποτα να μην κουκουλωθεί και όλα να διερευνηθούν σε βάθος, σε σχέση με τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική, απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την ανακοίνωση της ίδρυσης της νέας υπηρεσίας.
«Καλώ λοιπόν το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία, που μπορεί πραγματικά να μας οδηγήσει ως Πολιτεία και ως κοινωνία ένα βήμα μπροστά», είπε χαρακτηριστικά.
Την ίδια έκκληση απηύθυνε και ως προς τη δέσμη μέτρων για την «οικιστική κάθαρση», λέγοντας: «Καλώ το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων να αφήσουμε κατά μέρους μια άγονη προσπάθεια αποποίησης ευθυνών για την νοοτροπία και την πολιτική της αυθαιρεσίας που επικρατεί εδώ και δεκαετίες. Και να συστρατευθούν όλοι με ειλικρίνεια και χωρίς υπεκφυγές, στη δύσκολη αλλά αναγκαία προσπάθεια να μπει επιτέλους τάξη στην οικιστική αυθαιρεσία που αποτελεί διαρκή κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια».
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: 

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ 

1 σχόλιο

  1. ΆΚΟΥ ΡΕ ΣΥ ΧΑΪΔΕΥΜΕΝΕ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥ Junker!!

    Ακου Ρέ Ψέμα Τι θα Σου πω:

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Εύκολο ν’ Αλλάξεις
    Οταν Χαλάσεις Εντελώς!
    ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ "ΜΑΤΙΑ" ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
    Ποιος Είν’ Ο ΔΡΟΜΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ!

    Για Μένα Ο Δρόμος ΕΙΝΑΙ Δρόμος
    Στον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΣ
    Τι πα να πει ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ
    ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ!
    Για ΣΕΝΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ
    Ποιο θα ’Ναι ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΝΤΕΥΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΈΧΕΙ ΚΑΙ Η ΒΟΘΡΟΛΑΣΠΗ ΗΔΟΝΗ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΘΡΟΛΑΣΠΗ ΘΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ... ΑΓΑΠΗ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ!!!-;;;


    Ακούστε Ρέ Αρχοντολόγια Σκυλοσόγια Ρέ Κλεφτοφονιάδες Της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ:
    Κατεβήται ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΒΟΘΡΥΛΑΣ... ΚΑΤΕΒΗΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΡΑΣΟΦΟΡΙΚΟ ΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ!!!!

    ..... ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΈΝΑ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΟ ΜΑΔΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ!!!

    ... ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ... ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΆΔΗ!!!

    .... ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΆΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΪΚΑ ΒΟΛΙΑ!!!





    2ον. ΖΗΤΗΜΑ


    ΣΤΑΡΑΤΑ .... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΑΙ....

    ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ:

    "ΑΥΤΟΙ" ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΑ "ΜΝΗΜΟΝΙΑ" ΓΙΑ 99 Years Που ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ;;;

    "ΑΥΤΟΙ" ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΈΝΑ ΓΥΦΤΟΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΒΑΖΙΒΟΥΖΟΥΚΩΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ... ΡΩΣΙΑ;;;

    "ΑΥΤΟΙ" ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ (Ο ΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΟΝΑΖΙΣΤΗΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ;;;

    "ΑΥΤΟΙ" ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ... ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΡΩΣΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ;;;;

    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΑΚΙΑ.... ΌΤΑΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΈΣΤΕΙΛΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ .... Ο "ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΣ/ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΤΙ" ΕΙΡΘΕ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟ 1922!!!!

    Καταλάβαται ΛΕΠΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ;;;;



    ΤΟ ΚΑΚΟ/ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ... ΔΙΑΛΥΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση