GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βροχή οι μηνύσεις: Με έδερνε η γυναίκα μου όπου με έβλεπε, καταγγέλλει "πονεμένος" σύζυγος

Με φόντο την ενδοοικογενειακή βία αλλά και τη διατροφή δύο πρώην σύζυγοι έφθασαν στα δικαστήρια έπειτα από αλληλομηνύσεις. Αυτό πο...

Με φόντο την ενδοοικογενειακή βία αλλά και τη διατροφή δύο πρώην σύζυγοι έφθασαν στα δικαστήρια έπειτα από αλληλομηνύσεις.

Αυτό που κάνει εντύπωση βέβαια είναι η καταγγελία του άνδρα για ξυλοδαρμό από την πρώην σύζυγό του.

Ο 36χρονος Ρουμάνος κατήγγειλε την 29χρονη, πρώην σύζυγό του για άσκηση σωματικής βίας σε βάρος του, τόσο κατά τη διάρκεια του γάμου τους, όσο και μετά το διαζύγιο. Όπως κατήγγειλε "με έδερνε όπου με έβλεπε". Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι το ποτήρι ξεχείλισε όταν σωματική βία άσκησε εναντίον του και ο αδερφός της πρώην συζύγου του, γιατί δεν μπορούσαν να "χωνέψουν" ότι ο ίδιος έφτιαξε ξανά τη ζωή του με μία άλλη γυναίκα.

Η πρώην σύζυγος, από την πλευρά της, υποστηρίζει ότι ο Ρουμάνος δεν καταβάλλει τη διατροφή για το ανήλικο παιδί τους και ότι ήταν αυτός που άσκησε βία. Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση