GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Πολλαπλοί κίνδυνοι από παράνομο "κλείσιμο" στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:   Κύριε Δήμαρχε Κορωπίου, έχετε ενημερωθεί πολλές φορές από κατοίκους της περιοχής, ότι Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:  
Κύριε Δήμαρχε Κορωπίου, έχετε ενημερωθεί πολλές φορές από κατοίκους της περιοχής, ότι Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ και στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου!

Προσέξτε παρακαλώ τις δύο αυτές φωτογραφίες. Η κυρία που προχωρά πάνω στο δημόσιο γεφυράκι, καθώς και πλήθος περαστικών σε ώρες αιχμής, παρεμποδίζονται να συνεχίσουν προς τον παραθαλάσσιο δημόσιο πεζόδρομο, διότι ο ασυνείδητος ιδιοκτήτης του Reef Athens Riviera (με τα γυαλιά και όχι ο αξιόλογος ηθοποιός μας κ. Βαλτινός) έχει περιφράξει τον παραθαλάσσιο δρόμο από τη μία πλευρά ως την άλλη και σε όλη την έκταση της επιχειρήσεως του, προκειμένου να απολαμβάνει τη θέα προς τη θάλασσα με τους επιφανείς πελάτες του- και χωρίς την ανεπιθύμητη παρουσία των πεζών, όπου σε αυτούς ανήκει ο πεζόδρομος από παλαιοτάτων χρόνων.

Από την άλλη πλευρά του πεζόδρομου, τον έκλεισε με τεράστιο τσιμεντένιο καναπέ πολλών θέσεων που ούτε οι δημοτικοί σας υπάλληλοι δεν μπόρεσαν να τον μετακινήσουν προκειμένου να ανοίξουν τον πεζόδρομο κατόπιν καταγγελιών μας.

Όταν δε έχει μαζικές εκδηλώσεις, το Reef Athens Riviera, (συνήθως με γνωστούς ηθοποιούς και κάποιους δημοσιογράφους που προφανώς κάνουν τα στραβά μάτια) κατακλύζει με τραπέζια και καναπέδες τον δημόσιο πεζόδρομο, ώστε, να διευρύνει τη χωρητικότητα και τα κέρδη της επιχείρησης του- αδιαφορώντας αν οι πεζοί κινδυνεύουν να σπάσουν κανένα πόδι, πηδώντας στο ποτάμι για να περάσουν μέσα από την άμμο και παρακάμπτοντας τις ξαπλώστρες και το κιόσκι, που έχει τοποθετήσει ο ασυνείδητος ιδιοκτήτης κατά πως του γουστάρει.

Τέλος, επισημάνουμε τον ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ να θρηνήσουμε θύματα, από το κλείσιμο αυτού του πεζόδρομου, αφού η συγκεκριμένη περιοχή είναι ΓΕΜΑΤΗ ΔΕΝΔΡΑ και σε περίπτωση πυρκαγιάς δεν θα είναι εύκολη η διαφυγή από τους περαστικούς, ή και τους εργαζόμενους και τους θαμώνες της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Σας είναι γνωστό επίσης πως ο ασυνείδητος κερδοσκόπος έχει τοποθετήσει ΚΑΙ στον μπροστινό πεζόδρομο κολονάκια με σχοινιά κάνοντας αυτοσχέδιο «πάρκινγκ» και αναγκάζει τους διαβάτες να προχωρούν ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΣΟΥΝΙΟΥ και να κινδυνεύει η ζωή μας από τα αυτοκίνητα.

Για όλους τους λόγους αυτούς, οφείλετε κύριε δήμαρχε να σπεύσετε ΑΜΕΣΑ, εσείς προσωπικά και με συνεργεία του Δήμου, να αποκαταστήσετε τις επικίνδυνες παρανομίες μηνύοντας και τον ασυνείδητο επιχειρηματία. Αλλιώς, γνωστοποιήστε μας ΑΜΕΣΑ τις ενέργειες σας η ότι σας εμποδίζει να το πράξετε ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ξηλώνοντας τις παράνομες κατασκευές και υποβάλλοντας μήνυση προς κάθε υπεύθυνο!

Σε κάθε δε περίπτωση, επειδή η καταπάτηση κρατάει μήνες, πρέπει να τοποθετήσετε και από τις δύο πλευρές των πεζόδρομων (μπροστά και πίσω από το Reef Athens Riviera) σχετικές πινακίδες διάβασης πεζών.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση