GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ από τον πανικό που επικράτησε στην Κίνα όταν βαν έπεσε πάνω σε πεζούς - Σκληρές εικόνες

Ένα βαν εκτός ελέγχου σκόρπισε τον τρόμο στην πόλη Nanning της Κίνας, όταν έπεσε πάνω σε πεζούς και μοτοσικλέτες έξω από νοσοκομεί...

Ένα βαν εκτός ελέγχου σκόρπισε τον τρόμο στην πόλη Nanning της Κίνας, όταν έπεσε πάνω σε πεζούς και μοτοσικλέτες έξω από νοσοκομείο.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν αμέσως μετά είναι συγκλονιστικές. Άνθρωποι κείτονται στον δρόμο τραυματισμένοι, ενώ τουλάχιστον ένας από αυτούς έχασε τη ζωή του.

Δεκάδες περαστικοί αλλά και προσωπικό του νοσοκομείου, έσπευσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στα θύματα. Μία νοσοκόμα φαίνεται να κάνει τεχνητή αναπνοή σε έναν άνθρωπο, ενώ πολίτες προσπαθούν να ανασηκώσουν το βαν για να απεγκλωβιστούν οι πολίτες που παρασύρθηκαν.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια ή τραγικό δυστύχημα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το φορτηγό μετέφερε οικιακά σκεύη. Ο οδηγός ανακρίνεται από την αστυνομία.

Δείτε το βίντεο - Προσοχή: Σκληρές εικόνες:

Πηγή: Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση