GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θα μετακομίσει στη Μαγιόρκα ο Σουμάχερ - Τι λέει η εκπρόσωπος της οικογένειας

Δεν θα μεταφερθεί στη Μαγιόρκα ο Μίκαελ Σουμάχερ. Η εκπρόσωπος της οικογένειας, Ζαμπίνα Κεμ διέψευσε δημοσιεύματα που ήθελαν τον θ...

Δεν θα μεταφερθεί στη Μαγιόρκα ο Μίκαελ Σουμάχερ. Η εκπρόσωπος της οικογένειας, Ζαμπίνα Κεμ διέψευσε δημοσιεύματα που ήθελαν τον θρύλο της Formula 1 να μεταφέρεται σε αρχοντικό στη Μαγιόρκα που αγόρασε η σύζυγός του. Ωστόσο δεν ανέφερε αν ισχύει η αγορά του ακινήτου.

Τα περί μετακόμισης του Σουμάχερ στη Μαγιόρκα ξεκίνησαν από το ελβετικό περιοδικό «L’ Illustre», το οποίο επικαλούμενο τη γυναίκα του δημάρχου του Αντράτξ, Κάτια Ρουάρχ, αποκάλυψε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω επισήμως πως ο Μίκαελ Σουμάχερ πρόκειται να μετακομίσει στον δήμο μας και όλοι είμαστε έτοιμοι για να τον καλωσορίσουμε».

Ο πρώην πρωταθλητής της Formual 1, εδώ και τέσσερα χρόνια, βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία, όπου λαμβάνει την αποθεραπεία του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση