GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος εποχής για τον Μανού Τζινόμπιλι: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση

Τους τίτλους τέλους στην τεράστια και πλούσια καριέρα του έβαλε ο Μανού Τζινόμπιλι.  Συγκεκριμένα, ο θρυλικός «Μανού» του μπάσκετ ...

Τους τίτλους τέλους στην τεράστια και πλούσια καριέρα του έβαλε ο Μανού Τζινόμπιλι. 

Συγκεκριμένα, ο θρυλικός «Μανού» του μπάσκετ της Αργεντινής και των Σπερς ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση σε ηλικία 41 ετών.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Σαν Αντόνιο σκεφτόταν εδώ και καιρό αυτό το ενδεχόμενο, όπου σύμφωνα με τον Τύπο των ΗΠΑ θα έπαιρνε την οριστική του απόφαση, ύστερα από συζήτηση που θα είχε με τον προπονητή του στα «σπιρούνια», Γκρεγκ Πόποβιτς.

«Σήμερα και έχοντας ένα γεμάτο εύρος συναισθημάτων, ανακοινώνω την απόσυρσή μου από το μπάσκετ. Τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους (οικογένεια, φίλους, συμπαίκτες, προπονητές, σταφ, φιλάθλους) που ήταν στη ζωή μου τα τελευταία 23 χρόνια. Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι. Πολύ πέρα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου», έγραψε στο Twitter ο θρυλικός Αργεντινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση