GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΙ ΑΥΤΟ! «Η Παναγία παρουσιάστηκε στην γυναίκα του Ερντογάν πριν λίγες μέρες...»

Αίσθηση και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει ανάρτηση του  Κωνσταντίνου Βαρδάκα   που ισχυρίζεται τα εξής: Αν αληθεύει βιώνουμε τρομακτικ...

Αίσθηση και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βαρδάκα που ισχυρίζεται τα εξής:

Αν αληθεύει βιώνουμε τρομακτικά πράγματα. Όμως η μαρτυρία- δημόσιος λόγος κληρικού προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα κατά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού μετά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη της Θεσσαλονίκης μας εξηγεί πολλά και μας συγκλονίζει.
Μας τα πληροφορήσανε πριν λίγες ώρες και ζητήσαμε μέσω αγαπητού φίλου που άκουσε τα παρακάτω την ευλογία του κληρικού να τα μεταφέρουμε και εμείς με την σειρά μας στους καλοπροαίρετους πιστούς.

Είπε ο κληρικός
«αγαπητά μου παιδιά υπάρχουν μαρτυρίες- πληροφορίες για το μεγάλο ΘΑΥΜΑ που έκανε η ΠΑΝΑΓΙΑ μας να λευτερώσει τα δυο παλληκάρια μας ανήμερα της εορτής της»
«ίδια η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ παρουσιάστηκε στην γυναίκα του Ερντογάν λίγα 24 ωρα πριν τον δεκαπενταύγουστο και της πρόσταξε:
Να πει στον άνδρα της να λευτερώσει τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς διαφορετικά ολόκληρη η οικογένεια της θα έχει άσχημο τέλος»

Από εχθές το βράδυ Έλληνες και ξένοι αναλυτές προσπαθούν να καταλάβουν τι έπιασε ξαφνικά τον Ερντογάν και απελευθερώνει επιλεκτικά πρόσωπα;
Από εχθές το βράδυ προβληματιζόμαστε γιατί ο σουλτάνος να θέλει να εξυψώσει το θρησκευτικό συναίσθημα του Έλληνα ανήμερα της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου;
Γιατί δεν επέλεξε να λευτερώσει τα δυο παλληκάρια μας μια επόμενη μέρα ώστε να μην συνδέσει το γεγονός αυτό με την ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ;
Φαίνεται ότι ο Ερντογάν πήρε σοβαρά την γυναίκα του και αυτό που της διαμήνυσε η ΠΑΝΑΓΙΑ .
ΑΝ όλα τα παραπάνω έχουν βάση και φυσικά δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τα πιστεύουμε διότι η δύναμη της ΠΙΣΤΗΣ μας μετακινεί βουνά και ο λόφος της αδιαλλαξίας του Ερντογάν μοιάζει ασήμαντος.
Η ΠΑΝΑΓΙΑ αδελφοί είναι δίπλα μας .
Η άδικη αιχμαλωσία των παλληκαριών μας έβγαλε μεγάλο καλό.
Όλος ο Ελληνικός Λαός σκύβει σεβαστικά το γόνυ του ενώπιον ΤΗΣ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

1 σχόλιο

  1. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΒΟΘΡΟΛΑΣΠΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ)!!!


    {ΚΑΙ "ΒΓΗΚΑΝ" ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ "ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ" ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΦΥΣΗ" ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ! ΚΑΙ "ΒΓΗΚΑΝ" ΟΙ ΧΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ... ΠΑΝΑΓΙΑΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΣΘΑΙ! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ (ΠΑΝΑΓΙΕΣ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΧΘΥΣ;;; ΟΥΔΕΜΙΑ ΡΕ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ!!! ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ for 99 Years ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ! ΟΥΤΕ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ" ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΞΕΦΤΥΛΕΣ!!!}

    Προ ΠΟΛΛΩΝ-ΠΟΛΛΩΝ-ΠΟΛΛΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΈΝΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ" ΣΧΟΛΙΟ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ... "Η" ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΟΛΛΕΣ" (ΣΟΥΜΕΛΑ/ΠΑΡΙΣΙΩΝ/ΚΑΝΕ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΞΕΝΗΤΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ "ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΕΝΑ" ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΡΘΟΥΝ ΞΑΝΑ... ΚΑΖΑΤΖΙΔΗΣ) ... ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ!!! ... μόλις λέμε Δόξα Τον Θεό αμέσως μετά λέμε ... βοήθα Παναγιά!!! ... ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ!!!


    ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΡΙΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΕΣ!!!

    ΣΑΜΟΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΧΕΔΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ (ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΣ ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΗΝΕΣ-ΧΡΟΝΙΑ!!!)!!!

    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑΡΑΤΑ!!!

    ...Εμείς ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΜΗΝΕΣ (προς το παρόν!)! ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΣΕ ... ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ: ΜΕΤΑ ΠΑΡΟΔΟ 72 ΩΡΩΝ/3 ΗΜΈΡΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΦΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ (ΌΧΙ ΟΜΗΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ) ΤΟΤΕ ... ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

    Η ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΎΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!

    ΑΛΛΑ ΌΤΑΝ ΟΙ "ΓΛΩΣΣΕΣ" ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΜΑΙ Κ..ΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ FUNDS ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΕΚΡΟΦΙΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ;;;

    ΑΛΛΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ (1) ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΔΙΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    .... ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ (1) ΦΟΡΑ!!!

    Στην ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ "ΕΛΛΗΝΑ/ΕΛΛΑΔΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΤΥΠΟΥΝ/ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ/ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ!!!


    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ Η ΔΥΝΑΜΙΣ!!!




    -----------------------------------------------------------------------------

    ΥΓ.1. Συνιστούμε Τελείως Φιλικά στον Πρόεδρο Της Τουρκικής Δημοκρατίας ΓΙΑ Το Συμφέρον Του Τουρκικού Λαού ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΣΤΕΙΗ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ! ΆΣ ΠΑΡΕΙ ΏΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΓΚΙΑΟΥΡΙΔΩΝ ΠΩΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΥΓ.2. ... λέτε να βγάλουν απόφαση τα Τουρκικά Δικαστήρια για χρηματική αποζημίωση για την παράνομη Αιχμαλωσία Των Δύο Ελλήνων Αξιωματικών;;; Εεεεεεε! ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!

    ΥΓ.3. Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" "ΜΚΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ" ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ" ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝ.ΔΥ.!!! ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!!! ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ!!!

    ΥΓ.4. Μιά Υποτιθέμενη Υπόθεση Εργασίας: Αφού και Εφόσον το ΜΚΟ-"ΠΡΑΤΤΩ"-ΥΠΕΞ(αί)έρεση λέει ότι η ... Ρωσία Είναι Σύμμαχος Εν Οπλοις με την Τουρκία.... γιατί ο Πούτιν ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΟΥ Λαβρώφ να μην ΕΠΕΔΡΑΣΕ (15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ γάρ) για ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ;;;;; ΓΙΑΤΙ ΌΧΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση