GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκικός Τύπος: Ο Τσίπρας έκανε το χατίρι του Ερντογάν

«Ο Τσίπρας έκανε το χατίρι του Ερντογάν» γράφει ο Τύπος στην Τουρκία σχετικά με την είδηση για τη νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε...

«Ο Τσίπρας έκανε το χατίρι του Ερντογάν» γράφει ο Τύπος στην Τουρκία σχετικά με την είδηση για τη νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε στην ελληνική Βουλή και προβλέπει την υποχρεωτική συνταξιοδότηση των διορισμένων από την ελληνική κυβέρνηση μουφτήδων της Δυτικής Θράκης.

Με αυτή τη ρύθμιση θα ανοίξει ο δρόμος για την εκλογή τους, όπως υποσχέθηκε πρόσφατα ο Αλέξης Τσίπρας στον Ταγίπ Ερντογάν στη συνάντησή τους στις Βρυξέλλες.

Το σχόλιο για το «χατίρι» αποτελεί βέβαια αναπαραγωγή του ελληνικού Τύπου, όπως επισημαίνουν τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης και μεταφέρει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη. Ωστόσο το σχόλιο θεωρήθηκε αρκετά "εύστοχο" και αναπαράχθηκε μαζικά από τον εγχώριο Τύπο.

Αναλυτικά τα σχόλια στον τουρκικό Τύπο:

Σαμπάχ: Ο Τσίπρας έδωσε εντολή. Για το χατίρι του προέδρου Ερντογάν…

Τζουμχουριέτ: Ερντογανική ρύθμιση για τους μουφτήδες στην Ελλάδα

Αναντολού: Υποχρεωτική συνταξιοδότηση των διορισμένων μουφτήδων στη Δυτική Θράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση