GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένωση Κεντρώων: Ο Τσίπρας ενήργησε και στο ζήτημα των μουφτήδων χωρίς συνεννόηση με τα άλλα κόμματα

«Η υποχρέωση των δυο μουφτήδων σε παραίτηση με βάση την τροπολογία που πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή, δίνει στην Τουρκία λαβή να θεωρ...

«Η υποχρέωση των δυο μουφτήδων σε παραίτηση με βάση την τροπολογία που πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή, δίνει στην Τουρκία λαβή να θεωρεί ότι με την εκλογή μουφτήδων της εμπιστοσύνης της θα ξεσηκώσει το μουσουλμανικό στοιχείο της Θράκης» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

«Ο κ. Τσίπρας, όπως και στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ενήργησε και στο ζήτημα των μουφτήδων χωρίς συνεννόηση με τα άλλα κόμματα και εγείρεται η υποψία ότι στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Ερντογάν επεδίωξε να πετύχει την απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται παράνομα στην Αδριανούπολη παραχωρώντας στην Τουρκία την εκλογή των μουφτήδων» προσθέτει η ανακοίνωση.

«Η Ένωση Κεντρώων θα αγωνιστεί να ακυρωθεί η τροπολογία που πέρασε η Κυβέρνηση και η εκλογή των μουφτήδων να συνεχίσει να γίνεται με διορισμό από την ελληνική Κυβέρνηση. Συναλλαγές τέτοιου είδους δεν μας βρίσκουν σύμφωνους» καταλήγει το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση