GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρήκε την επόμενη ομάδα του ο Χαραλαμπόπουλος

Λίγες μέρες μετά την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ποιο...

Λίγες μέρες μετά την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ποιος θα είναι αυτός; Το Λαύριο, το οποίο θα συμμετάσχει στα προκριματικά του FIBA Europe Cup (θα αντιμετωπίσει, καταρχήν, την ουκρανική Ντνίπρο) και θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή πορεία στην Α1, ανάλογη και γιατί όχι καλύτερη από την περσινή.

Το Λαύριο ήταν μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον Προμηθέα τρεις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν ζεστά για τον 21χρονο παίκτη, ο οποίος πέτυχε αυτό που ήθελε, έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και πλέον θα έχει αρκετό χώρο, πολλά λεπτά συμμετοχής και έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, σε μια κατάσταση που μοιάζει ιδανική για να κάνει το επόμενο βήμα που όλοι περιμένουν από εκείνον.

Την περασμένη σεζόν ο Χαραλαμπόπουλος έπαιξε στον ΠΑΟΚ με τη μορφή του δανεισμού από τον Παναθηναϊκό, είχε 6.4 πόντους με 49.1% στα δίποντα, 32% στα τρίποντα και 60% στις βολές, μαζί με 3.3 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 5.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 20:30 συμμετοχής σε 18 αγώνες της Α1.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση