GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγκλειστη στο Δαφνί γνωστή ηθοποιός

Έγκλειστη στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί είναι οικειοθελώς από το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκ...

Έγκλειστη στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί είναι οικειοθελώς από το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου, σύμφωνα με την Espresso.

Πρόκειται για μία παράξενη ιστορία στην οποία προσπαθούν μάταια να ρίξουν φως αυτές τις δύο εβδομάδες φίλοι και συνάδελφοι της ηθοποιού.

Όπως ξεκαθάρισε η ηθοποιός μιλώντας στην Espresso, νοσηλεύεται με τη θέλησή της έπειτα από κάποια περίεργα γεγονότα που, όπως καταγγέλλει, συνέβησαν με την οικογένεια της ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Ο πατέρας της, από την άλλη μεριά δηλώνει άγνοια για τον εγκλεισμό της στο Δαφνί και όπως είπε σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα, θα μπορέσει να μιλήσει δημοσίως για το θέμα όταν λάβει γνώση για το τι ακριβώς συνέβη στην κόρη του.

“Ήθελα να γνωρίσω στους δικούς μου ανθρώπους τον νέο μου σύντροφο, με σκοπό να επισημοποιήσουμε κάποια στιγμή τη σχέση μας. Εκεί, ανάμεσα σε μένα και στους γονείς μου, έγιναν πολλά που δεν θέλω να θυμάμαι. Φεύγοντας από το σπίτι μου βρισκόμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Όταν είδα λοιπόν ένα περιπολικό απέναντι από το σπίτι, το πλησίασα και μετέφερα στους αστυνομικούς όλη την ιστορία που είχε συμβεί. Εκείνοι είδαν ότι ήμουν σε άθλια κατάσταση, αλλά δεν μπορούσαν -όπως μου είπαν- να κάνουν τίποτα, και με παρέπεμψαν να πάω να κάνω καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Δεν το έκανα γιατί, όπως τους εξήγησα, λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου δεν υπήρχε κανείς να με βοηθήσει. Όλα υπολειτουργούσαν”, είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός μιλώντας στην Espresso και πρόσθεσε:

“Από εκεί έφυγα πάλι περπατώντας και πήγα στην επιχείρηση του συντρόφου μου τρέχοντας. Πήγα να περάσω από μία σχισμή που υπήρχε στη μάντρα και γνώριζα, με σκοπό να του μεταφέρω ένα μήνυμα για να με βοηθήσει. Ήταν το συνθηματικό μας αυτό το μέρος. Εκεί ράγισα και το αριστερό μου χέρι με συντριπτικό κάταγμα. Οι securities που με είδαν να προσπαθώ να εισβάλω στον φυλασσόμενο χώρο με συνέλαβαν φοβούμενοι ότι θα τους ληστέψω. Όμως μετά κατάλαβαν ότι δεν είμαι κλέφτρα και όπως τους εξήγησα, απλά ήθελα να μεταφέρω στον σύντροφο μου το μήνυμα για να με βοηθήσει. Με λίγα λόγια, επιδίωξα να μπω σε ένα ίδρυμα και όχι σε φυλακές για να είμαι ασφαλής. Ήθελα ένα καταφύγιο εκείνη τη στιγμή να κουρνιάσω. Τίποτα άλλο. Και με έβαλαν στο Δαφνί. Σας επαναλαμβάνω όμως, εγώ ζήτησα να με βάλουν στο Δαφνί για να έχω κάποια ασφάλεια. Και η Αστυνομία έπραξε τα δέοντα και τους ευχαριστώ πολύ. Στον προηγούμενο εγκλεισμό μου είχα στήριγμα τον πρώην σύντροφό μου, ο οποίος πλέον εργάζεται εκτός Αττικής, και δεν έχω κάποιο στήριγμα για να μπορώ να μείνω κάπου. Ο νυν σύντροφός μου, μη θέλοντας να μπλέξει, αποτραβήχτηκε και ξαφνικά βρέθηκα ξεκρέμαστη, χωρίς να έχω να πάω πουθενά”.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση