GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δένδιας: Όσα είπε ο κ. Τσίπρας για την Πολιτική Προστασία έχουν ήδη νομοθετηθεί

«Η νέα οργανωτική δομή που εξήγγειλε ο κ. Τσίπρας για την Πολιτική Προστασία εμπεριέχεται στον Ν. 4249/14. Απλώς δεν γνωρίζει το ν...

«Η νέα οργανωτική δομή που εξήγγειλε ο κ. Τσίπρας για την Πολιτική Προστασία εμπεριέχεται στον Ν. 4249/14. Απλώς δεν γνωρίζει το νομικό πλαίσιο της χώρας, δεν το έχει μελετήσει, έτυχε να το δει μπροστά του μετά την καταστροφή και πάλι, δεν ξέρει τι υπάρχει», ανέφερε ο βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας, σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για την ίδρυση Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών.

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο ΘέμαFm, υπογράμμισε ότι «η καταστροφή στην Ανατολική Αττική δεν έγινε επειδή η οργανωτική δομή ήταν ανεπαρκής. Έγινε επειδή οι συγκεκριμένοι άνθρωποι στις συγκεκριμένες θέσεις τα έκαναν όλα λάθος». Σύμφωνα με τον κ. Δένδια, εκδηλώθηκε η φωτιά σε σημείο που πάντα ήταν επικίνδυνο και σε μέρα επικίνδυνη. Παράλληλα, επεσήμανε ότι «με εντυπωσιάζει πως μια κυβέρνηση που έχει νομοθετήσει υπέρ της αυθαίρετης δόμησης, τη θεωρεί υπεύθυνη καταστροφής».

Επιπλέον επεσήμανε ότι η εξατομίκευση των ευθυνών είναι έργο της Δικαιοσύνης αλλά πρέπει να γίνει, από σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων. «Δεν μπορούμε να παριστάνουμε ότι αρκεί η πολιτική ευθύνη για την καταστροφή στην Ανατολική Αττική. Εδώ υπάρχει και ο ανθρώπινος δάκτυλος. Δια παραλείψεως, δια ανοησίας, δια αβελτηρίας ίσως, αλλά υπάρχει», κατέληξε ο βουλευτή της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση