GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπανούλης και Πρίντεζης για τον Ολυμπιακό του Μπλατ

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως ο Ολυμπιακός θέλει να δημιουργήσει φέτος μια ομάδα με πνεύμα νικητή και να φτάσει στην κατάκτηση τί...

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως ο Ολυμπιακός θέλει να δημιουργήσει φέτος μια ομάδα με πνεύμα νικητή και να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων.

Μιλώντας στην πρώτη επίσημη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν ο αρχηγός των Πειραιωτών ανέφερε:

Για την νέα σεζόν του Ολυμπιακού: «Είναι μια καινούργια χρονιά. Ξεκινάμε μια χρονιά γεμάτη φιλοδοξίες και κοντινά όνειρα. Χρειάζεται σκληρή δουλειά για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε».

Για το αν η φετινή σεζόν του θυμίζει το 2012: «Σίγουρα έχει μερικά κοινά στοιχεία, αλλά ποτέ οι χρονιές δεν ξέρεις αν θα εξελιχθούν ίδιες. Μακάρι να εξελιχθεί ίδια. Υπάρχουν καινούργια πρόσωπα, καινούργια φιλοσοφία. Θα χρειαστεί χρόνος να βγάλουμε αυτά που θέλει ο κόουτς στο παρκέ».

Για το αν είναι έτοιμος να σπάσει τα ρεκόρ του Ναβάρο: «Εγώ περιμένω να τα πάει καλά η ομάδα. Να πάρουμε τίτλους, να έχουμε υγεία, είναι κάτι που μας έλειψε τα προηγούμενα χρόνια. Πάνω από όλα είναι η ομάδα και οι τίτλοι και μετά το προσωπικό».

Για τον νέο Ολυμπιακό: «Ήρθαν νεαροί ταλαντούχοι παίκτες και κάποιοι που παίζουν πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να παντρέψουμε την εμπειρία με τα νιάτα. Να ενώσουμε τα στοιχεία και να τα βγάλουμε στο γήπεδο».

Για το τι θέλει να μάθει στους νέους παίκτες της ομάδας: «Το θέμα είναι να κάνουμε μια ομάδα με πνεύμα νικητή, χαρακτήρα και ρόλους. Πάνω από όλους η ομάδα και μόνο το καλό της. Μόνο έτσι θα έχει επιτυχία η ομάδα».

Για τα καλά λόγια του Ντέιβιντ Μπλατ για τον ίδιο: «Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια, είναι όμορφο να ακούς καλά λόγια από τον προπονητή σου. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να επανέλθει στους τίτλους».

Για τις συζητήσεις του με τον Μπλατ: «Μιλήσαμε για διάφορα πράγματα. Έγινε καλή κουβέντα και συνεχίσαμε».

Για το κορμί του: «Είμαι καλά, ξεκουράστηκα. Είμαι έτοιμος για μια δύσκολη προετοιμασία. Πρέπει να βάλουμε πολλές ώρες δουλειάς στο γήπεδο. Θα χρειαστεί χρόνος και μυαλό. Από την πλευρά μου είμαι έτοιμος να είμαι σε καλή κατάσταση και να βοηθήσω την ομάδα».

Ο Γιώργος Πρίντεζης από την πλευρά του ανέφερε πως νιώθει τυχερός που θα συνεργαστεί στον νέο Ολυμπιακό με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο υπαρχηγός των ερυθρολεύκων τόνισε στις δηλώσεις του στο πλαίσιο της επίσημης πρώτης προπόνησης : «Ναι, σίγουρα αισθάνομαι τυχερός. Έχει προπονήσει μεγάλους παίκτες και ομάδες. Βρισκόταν στην καλύτερη ομάδα του κόσμου πριν δύο χρόνια. Ο τρόπος που παίζει και δουλεύει μου αρέσει πάρα πολύ. Μακάρι να τελειώσει όλο αυτό θετικά γενικότερα και να το χαρούμε με κάποιον τίτλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση