GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια γεμίζει τον ελληνικό λαό με εύλογες προσδοκίες

«Σήμερα είναι η πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου μετά την εκπνοή του προγράμματος προσαρμογής και την καθαρή έξοδο από τα Μνημ...

«Σήμερα είναι η πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου μετά την εκπνοή του προγράμματος προσαρμογής και την καθαρή έξοδο από τα Μνημόνια. Βρισκόμαστε σε μια νέα φάση, αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις αλλά και με νέα σύνθεση», είπε στην αρχή της ομιλίας του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στη συνέχεια καλωσόρισε τις νέες και τους νέους υπουργούς, και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή δουλειά στα νέα τους καθήκοντα.
«Η έξοδος της χώρας από τα Μνημόνια γεμίζει τον ελληνικό λαό με εύλογες προσδοκίες για βελτίωση των συνθηκών ζωής του, για ανακούφιση από τα βάρη της λιτότητας, για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, αλλά, πάνω από όλα, με προσδοκίες να πορευτούμε από δω και στο εξής με σύνεση αλλά και με σχέδιο», δήλωσε ο πρωθυπουργός.
Κι όλα αυτά, όπως είπε, «για να μη ξαναγυρίσει ποτέ η χώρα στη περιπέτεια της χρεοκοπίας αλλά και για να αξιοποιήσουμε τις μεγάλες και αναξιοποίητες δυνατότητες αυτού του τόπου».
«Καλούμαστε να οραματιστούμε, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μια νέα ελπιδοφόρα προοπτική για τη μεταμνημονιακή Ελλάδα», πρόσθεσε.
«Με τον κύκλο των Μνημονίων έχει κλείσει και ο κύκλος της δημοσιονομικής προσαρμογής. Έχει κλείσει ο κύκλος της επιτροπείας, των μειώσεων και των περικοπών και μπορεί πλέον να ανοίξει ο κύκλος των ελαφρύνσεων, των πολιτικών κοινωνικής στήριξης, ο ενάρετος κύκλος της δίκαιης ανάπτυξης. Πάντοτε βεβαίως με σύνεση και σωφροσύνη, χωρίς να επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος που οδήγησαν τη χώρα στην μνημονιακή επιτροπεία και την παρακμή», επισήμανε.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

2 σχόλια

  1. [ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΕΜΠΕΔΩΣΗ!!!]

    ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

    Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΚΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΒΑΘΙΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΜΟ!!! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ/ΧΙΤΛΕΡ ΑΝΤΟΛΦ/Χ.Α." ΩΣ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ/ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΏΣ ΝΕΑΝΤΑΡΤΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

    ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ/ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ [ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Τροπή {Φυσικής Ορος} ΤΟΥ ΝΟΥ/ΣΚΕΨΗΣ! (Άλλο Τροπή και Αλλο Τρόπος!!! ΒΛΑΚΕΣ!!!) Του Νου/ΣΚΕΨΗΣ!!! ΆΛΛΟ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ-ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ] ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!!!

    Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΚΟ - ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ή ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!

    Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ" ΦΟΡΕΑΣ/ΚΙΝΗΜΑ/ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ... ΠΟΤΕ!!!

    ... ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΌΤΙ Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΔΕΞΙΑΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ... "ΜΚΟ-ΣΥΡΙΖΑ"... ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟΝ "ΣΥΡΙΖΑ"!!!

    ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ "ΜΚΟ-ΣΥΡΙΖΑ" ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ/ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (Memorandum for next 99 Years!) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΩΣ ή ΆΛΛΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ/ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ/Β.ΗΠΕΙΡΟΣ ΘΡΑΚΗ/BATA TRAKYA ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ!!!

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ "ΒΛΕΠΕΙ" ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ/ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΣΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ... ΟΡΛ ΓΙΑ ΤΑ ... ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ!!!

    Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΕΙΝΑΙ ...

    ... ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ! ΈΤΣΙ ΑΠΛΑ!



    ΥΓ. {ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ... ΙΘΑΚΗ... ΞΑΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ (ΌΛΩΝ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΌΛΩΝ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΚΙΑΣ) ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ NSDAP/ΝΑΖΙ/Χίτλερ)}!
    Πάντοτε ο Ελιτοεσωτερικοναζισμός "ΕΠΙΑΝΕ" ΠΟΣΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ Π.Π. (ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ)! Στην Χώρα Μας ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "ΠΡΕΠΕΙ" ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ "ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ-INSTAL" ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΑ ΆΝΩΘΕΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ!

    Υπόψιν: Επειδή οι Ελιτοεσωτεριστές-Ναζιστές ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ" ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΌΤΙ ΤΟΥΣ "ΣΥΜΦΕΡΕΙ" ΤΑ "ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ" ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΏΣ... ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ- ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΑΝΗ ΒΟΘΡΟΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΘΡΟΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ ΤΟΥΣ;;

    Μάλιστα στο ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΑ Π.Π. ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΏΣ ΜΑΓΕΙΡΟΙ ΤΗΝ ΒΟΘΡΟΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ ΤΟΥΣ!

    Και για Τους Αφελείς: Ο Ελιτοεσωτερικοναζισμός ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΤΗΝ ... ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΝΟΗΣΗ-ΤΗΝ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ) ΑΛΗΘΕΙΑ! ΆΠΕΙΡΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. [ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΕΜΠΕΔΩΣΗ!!!]


    ΕΞΙΣΩΣΗ: ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΠΡΙΑ/MERDE ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ (ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ)... ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΗΡΑΚΛΗ! ΏΣ ΑΡΧΗ: ΛΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΜΕ ΈΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ!]

    ΠΟΙΗΜΑ: "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" Του Γ. Σκορδοπούτσογλου.

    Όταν ακούω "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" βλέπω την μεγάλη ανέλιξη των Συριζοναζοί!

    Όταν ακούω "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" ώρα με την ώρα έρχεται η Καταστροφή!

    Αχ Αυτή η "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" μας φέρνει Σύντομη Ολική Καταστροφή!

    "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ"-"ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" Είσαι ο Πραγματικός Θάνατος Στου Έλληνα τη Ζωή!

    Όποιος μιλά για "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" Τον Τάφο Σου θάβει βαθιά μέσα στην Ελληνική Γή!

    Γιαυτό μακριά από την "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" για να γλυτώσουμε μια Φυσική Ολική Καταστροφή!

    Όποιος Ελληνας μιλά Χαρούμενα για τον Ερχομόώ Της "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ Καλεί για μια Ολική Φυσική Καταστροφή!

    Το Παρόν και το Μέλλον της "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" Εχουν Έναν Όμοιο Αριθμητή Το Πολιτικό/Πολιτειακό Βοθροσυστήμα στην Ελληνική Γή και Έναν Κοινό Παρανομαστή Σε Θέλουν 3 μέτρα κάτω Από Την Ελληνική Γή!

    Γιαυτό Θάψτε Τους "ΝΕΟΕΠΟΧΗΗΤΕΣ" Βαθιά μέσα Στην Γή Σαν Το Σκουλίκι Τον "κύρ-Παντελή"
    για να δεί ο Έλληνας και η Ελλάδα ΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ!!!

    Ακου Ρέ Σύ Οταν Ακούς "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" Κτύπα Προτού Σε Φάνε ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!




    1. ΥΓ. Αφήστε Ρέ ΛΟΥΣΤΡΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΛΟΥΣΤΡΩΝ ΜΜΕ ... ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ Günter Grass!!! Ρέ Γερμανομαθείς ΛΟΥΣΤΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΣΑΣ ΟΥΔΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ/ΥΦΗ ΤΟΥ ΠΟΙΗΜΑΤΟΣ (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΗΛΙΘΙΟΙ) ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ Günter Grass/Europas Schande!!!

    2.ΥΓ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ "ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ" ΟΙ ΛΟΥΣΤΡΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟΥ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ ΞΕΝΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΣ"!!!
    ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΓΓΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ!!! ΡΕ ΛΟΥΣΤΡΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΜΑΧΑΛΑ "Η ΕΛΛΑΣ";;;
    ΤΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΛΟΥΣΤΡΩΝ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ "ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ" ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΑ ΜΙΑ ΆΛΛΗ ΦΟΡΑ!!!... ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ!!! ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΥΣΤΡΟΙ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!

    Gia Ton Poutso Eisaste OLOI!!!

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ-SUPIDO-SOFORT!!!

    ... ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΜΑΝΔΡΕΣ" ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ "ΜΑΤΙΑ" ΌΤΑΝ ΘΑ "ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ" ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΛΑΤΙΑ... ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΑ "ΜΑΤΙΑ"!!!

    .... ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση