GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα «χώνουν» στον Ψινάκη Κραουνάκης και Χειλάκης, επειδή ακύρωσε παράσταση για την ενίσχυση των πυρόπληκτων

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Αιμίλιος Χειλάκης κατήγγειλαν μέσω Facebook ότι η παράσταση «Αντιγόνη», η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμ...

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Αιμίλιος Χειλάκης κατήγγειλαν μέσω Facebook ότι η παράσταση «Αντιγόνη», η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη (2/8) στη Νέα Μάκρη και της οποίας τα έσοδα θα δίνονταν στους πυρόπληκτους ακυρώθηκε με απόφαση του Ηλία Ψινάκη λόγω πένθους.
«Αποφασίσαμε η σημερινή παράσταση της Αντιγόνης στη Νέα Μάκρη να δοθεί και να πάνε όλες οι εισπράξεις στους ανθρώπους εκεί. Πριν λίγη ώρα ο Ηλίας Ψινάκης επέβαλλε στην υπεύθυνη πολιτιστικών του Δήμου την ακύρωση της παράστασης… Λόγω πένθους είπε… Και εκείνη έντρομη μας ειδοποίησε», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Facebook.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Η παράσταση της Αντιγόνης στις 2/8 στη Νέα Μάκρη, που όλα της τα έσοδα θα δίνονταν για την ενίσχυση των πυροπληγέντων, απαγορεύτηκε από τον δήμαρχο Μαραθώνα λόγω… πένθους. Μα για να γαληνευτεί έστω και ελάχιστα αυτό το πένθος ήταν ο σκοπός της κύριε Ψινάκη!», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση