GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραδόθηκε στις αρχές ο ιδιοκτήτης λαχανόκηπου που πυροβόλησε ανήλικους κλέφτες

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του λαχανόκηπου που πυροβόλησε με αεροβόλο τους δύο ανήλικους που επιχείρησαν να τον κλέψουν. ...

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του λαχανόκηπου που πυροβόλησε με αεροβόλο τους δύο ανήλικους που επιχείρησαν να τον κλέψουν. Ο 46χρονος άνδρας παραδόθηκε παρουσία εισαγγελέα, στο αστυνομικό τμήμα βάζοντας τέλος στο ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει οι αρχές για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.
Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα σε αγροτική περιοχή των Ασιτών όταν δύο 17χρονοι επιχείρησαν να κλέψουν φρούτα από τον λαχανόκηπο του 46χρονου καλλιεργητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος, είχε πέσει κι άλλες φορές στο παρελθόν θύμα κλοπής και όπως όλα δείχνουν αποφάσισε να φυλάξει την περιουσία του με κάθε τρόπο.
Οι ανήλικοι, προσέγγισαν τον λαχανόκηπο με ΙΧ αυτοκίνητο, στη θέα του οποίου, ο ιδιοκτήτης εξερράγη και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους με το αεροβόλο που κρατούσε. Τα σκάγια έπληξαν το όχημα τη στιγμή που ο οδηγός προσπαθούσε να κάνει αναστροφή και να απομακρυνθεί από το σημείο. Στη διάρκεια των ελιγμών αυτών, ο ένας από τους δύο ανήλικους τραυματίστηκε στα χέρια και το πρόσωπο και νωρίς το πρωί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Η κατάσταση της υγείας του δεν ελλοχεύει κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο, οι γιατροί ανησυχούν για την όρασή του καθώς έχει τραυματιστεί πολύ κοντά στα μάτια.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε με τη νοσηλεία του πρώτου εφήβου στο νοσοκομείο, ενώ λίγη ώρα αργότερα και ο δεύτερος νεαρός εμφανίστηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα για να φροντίσουν οι γιατροί και τα δικά του επιπόλαια τραύματα, ενώ στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Στο σημείο που έγινε το επεισόδιο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι αναζητούσαν τον φερόμενο ως δράστη των πυροβολισμών. Ωστόσο, οι αρχές ερευνούν και το ενδεχόμενο οι νεαροί τραυματίες, που δεν αποκλείεται να βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης, να είχαν συνεργό που ήταν ενδεχομένως και ο οδηγός του οχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση