GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βόμβα" με Τουρέ ο Ολυμπιακός; Οι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι ο Ιβοριανός άσος επιστρέφει στο λιμάνι

Έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι ο Γιάγια Τουρέ, καθώς, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, έδωσε τα χέρια με του...

Έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι ο Γιάγια Τουρέ, καθώς, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, έδωσε τα χέρια με τους ερυθρόλευκους για την επιστροφή του στο λιμάνι μετά τη σεζόν 2005-06!

Ο Ιβοριανός μέσος είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, με τη «Mirror» να βάζει πριν μερικές ώρες στο παιχνίδι της διεκδίκησής του και τον Ολυμπιακό, απορρίπτοντας τη φημολογία που τον ήθελε να καταλήγει σε κάποια ομάδα της αγγλικής πρωτεύουσας.

Ωστόσο, σε νεότερο ρεπορτάζ τους οι Βρετανοί κάνουν λόγο για συμφωνία των Πειραιωτών με τον 35χρονο πρώην άσο των Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος έμεινε μετά από μία οκταετία ελεύθερος από τους «πολίτες» και φαίνεται ότι θα υλοποιήσει την υπόσχεσή του για να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Τουρέ θα του αποφέρει ετησίως 2 εκατομμύρια λίρες, συμπεριλαμβανομένου και της φορολογίας. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής η πειραϊκή ΠΑΕ δεν έχει προβεί σε κάποια διάψευση της συγκεκριμένης είδησης, όπως έχει συμβεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις κατά το παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση