GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νυφούλα ντύνεται η Αθηνά Οικονομάκου - ΦΩΤΟ

Μετά τον πολιτικό γάμο τον Νοέμβριο του 2017 λίγο πριν την έλευση του γιου τους, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος απο...

Μετά τον πολιτικό γάμο τον Νοέμβριο του 2017 λίγο πριν την έλευση του γιου τους, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να κάνουν και θρησκευτικό γάμο μέσα στο 2018.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η πρόσκληση του θρησκευτικού γάμου είναι ίδια με αυτή του πολιτικού αλλά με μία προσθήκη, αυτή ενός μωρού ανάμεσα στο ζευγάρι.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kivotos στον Ορνό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του μέλλοντα γαμπρού Φίλιππου Μιχόπουλου. Η νύφη θα φορά νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη και κουμπάροι τους θα είναι η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη και ο καλός φίλος του γαμπρού Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν και οι μάρτυρες του πολιτικού τους γάμου στη Μάνη.

Προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί πότε θα γίνει η βάπτιση του μωρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση