GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταυτοποιήθηκαν δράστες επεισοδίων σε Εξάρχεια και Κερατσίνι

Η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας ταυτοποίησε δράστες επεισοδίων στα Εξάρχεια, καθώς και της επίθεσης σε βάρος αρχηγού πολιτικού κ...

Η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας ταυτοποίησε δράστες επεισοδίων στα Εξάρχεια, καθώς και της επίθεσης σε βάρος αρχηγού πολιτικού κόμματος, πριν από πέντε χρόνια, στο Κερατσίνι.

Συγκεκριμένα ταυτοποιήθηκαν:

- Δύο άτομα, 24 και 39 ετών, που με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, στις 22 Ιουλίου 2018, προκάλεσαν φθορές με τη ρίψη μπουκαλιών που περιείχαν μπογιά, στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών.

- Ένας 27χρονος, ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων τα οποία στις 2 Μαρτίου 2018, που στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα επιτέθηκαν με ρίψη πλήθους βομβών μολότοφ, μαρμάρων και πετρών σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στο σημείο.

- Ένας 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων τα οποία στις 18 Σεπτεμβρίου 2013, στο Κερατσίνι, επιτέθηκαν εναντίον προέδρου πολιτικού κόμματος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, καθώς και την πρόκληση φθορών σε συνοδευτικά οχήματα.

Οι συγκεκριμένες ταυτοποιήσεις θα συσχετιστούν με ποινικές δικογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση