GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαστημικός... Ερντογάν - Θέλει να κατακτήσει και τον γαλαξία

Τον πρώτο διαστημικό της σταθμό αναμένεται να αποκτήσει η Τουρκία, εντός του έτους, σύμφωνα με τον υπουργό Βιομηχανίας και Τεχνολο...

Τον πρώτο διαστημικό της σταθμό αναμένεται να αποκτήσει η Τουρκία, εντός του έτους, σύμφωνα με τον υπουργό Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, Μουσταφά Βαράνκ. Άλλωστε, είχε προηγηθεί εξαγγελία από τον Τούρκο πρόεδρο, ο οποίος κατά τις προγραμματικές του δηλώσεις είχε αναφέρει τις προτεραιότητές του τις πρώτες 100 ημέρες εξουσίας του.

«Οι πρωταρχικοί στόχοι του διαστημικού σταθμού είναι να συντονίζει τον τομέα του διαστήματος και να διαχειρίζεται με άλλες χώρες ζητήματα που αφορούν στο διάστημα», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός, προσθέτοντας ότι σκοπός είναι επίσης να εξελιχθεί σε μία ανταγωνιστική εγχώρια βιομηχανία, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Επίσης, ο υπουργός υπενθύμισε ότι η Τουρκία έχει σημειώσει σημαντικά βήματα στη δορυφορική τεχνολογία ήδη από τις αρχές του 2000 και έχει κατασκευάσει τους δικούς της δορυφόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση