GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eξηγήσεις για tweet του Τραμπ έδωσε η επιτετραμμένη των ΗΠΑ στην Ν. Αφρική

Οι αρχές της Νότιας Αφρικής κάλεσαν την επιτετραμμένη των Ηνωμένων Πολιτειών Τζέσι Λάπεν για να της διαβιβάσουν τη διαμαρτυρία της κυβέρν...

Οι αρχές της Νότιας Αφρικής κάλεσαν την επιτετραμμένη των Ηνωμένων Πολιτειών Τζέσι Λάπεν για να της διαβιβάσουν τη διαμαρτυρία της κυβέρνησης για το μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την πολιτική των απαλλοτριώσεων γαιών που ακολουθεί η Πρετόρια, όπως ανέφερε μια πηγή που έχει γνώση της υπόθεσης.
Ο Αμερικανός Πρόεδρος στο μήνυμά του αυτό ανέφερε ότι ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο να "παρακολουθεί στενά τις κατασχέσεις και τις αρπαγές γαιών και αγροκτημάτων" και "τους φόνους αγροτών σε μεγάλη κλίμακα" στη χώρα αυτή.
Μια εκπρόσωπος του προέδρου της Νότιας Αφρικής Σίριλ Ραμαφόσα κατηγόρησε νωρίτερα τον Τραμπ ότι αναζωπυρώνει τον φυλετικό διαχωρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση