GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΟΓΩ...ΕΠΙΛΗΨΙΑΣ! Αποφυλακίστηκε (και) ο Φλώρος της Energa που έφαγε εκατομμύρια

  Yannis Koutsomitis    Μείζον ζήτημα με την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου της Energa   Αποφυλακίστηκε και ο δεύτερος από τους πρώην...

 Yannis Koutsomitis  
Μείζον ζήτημα με την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου της Energa  
Αποφυλακίστηκε και ο δεύτερος από τους πρώην ιδιοκτήτες της Energa Αριστείδης Φλώρος για λόγους υγείας. Έχει λένε κρίσεις επιληψίας. Πριν από μήνες είχε αποφυλακιστεί και ο έτερος ιδιοκτήτης Βασίλης Μηλιώνης με χρήση του Νόμου Παρασκευόπουλου.

Ο Φλώρος, ο οποίος καταχράστηκε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ καταναλωτών ρεύματος, έχει καταδικαστεί σε 21 χρόνια φυλάκιση για την υπεξαίρεση αλλά έχει βρεθεί ένοχος και σε ηθική αυτουργία της απόπειρας δολοφονίας του δικηγόρου του ΛΑΓΗΕ Γιώργου Αντωνόπουλου. Είχε πληρώσει επαγγελματίες δολοφόνους για να βγάλουν από τη μέση τον άνθρωπο που ήξερε πολλά για τη δράση των ιδιοκτητών της Energa.

Αυτός ο αδίστακτος εγκληματίας αποφυλακίζεται για λόγους υγείας αλλά χωρίς να έχει μόνιμη αναπηρία. Χιλιάδες άνθρωποι πάσχουν από επιληψίες και ζουν μια κανονική ζωή. Έχει τεράστια σημασία να μάθουμε αν του έχει επιβληθεί κατ' οίκον περιορισμός ή βραχιολάκι. Αν αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορεί ανεξέλεγκτα ελεύθερος θα πρόκειται για μέγα σκάνδαλο. Και επειδή υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής πολιτικού προσώπου στη δίκη, το θέμα πρέπει να διερευνηθεί διεξοδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση