GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακατάλληλη για το νεαρό κοινό της Τουρκίας η Eurovision

Η Τουρκία, η οποία μποϊκοτάρει τη Eurovision από το 2012, δεν θα μετάσχει στην επόμενη διοργάνωσή της εκτιμώντας ότι ο διεθνής δια...

Η Τουρκία, η οποία μποϊκοτάρει τη Eurovision από το 2012, δεν θα μετάσχει στην επόμενη διοργάνωσή της εκτιμώντας ότι ο διεθνής διαγωνισμός τραγουδιού είναι ακατάλληλος για το νεαρό κοινό, σύμφωνα με τον πρόεδρο της δημόσιας Τουρκικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης (TRT) Ιμπραχίμ Ερέν.

"Δεν σκοπεύουμε να μετάσχουμε στον διαγωνισμό", τόνισε ο Ερέν σύμφωνα με δηλώσεις του που δημοσιεύει η εφημερίδα Hurriyet.

"Ως δημόσιο δίκτυο, δεν μπορούμε να κάνουμε απευθείας μετάδοση στις 21.00, μια ώρα που τα παιδιά παρακολουθούν τηλεόραση, έναν Αυστριακό που έχει γένια και ταυτόχρονα φορά φούστα, ο οποίος δηλώνει τόσο άνδρας όσο και γυναίκα", αιτιολόγησε.

Ο Ερέν αναφερόταν σαφώς στη drag queen Κοντσίτα Βουρστ από την Αυστρία που κέρδισε στη Eurovision το 2014.

"Το είπαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU), 'έχετε αποκλίνει από τις αξίες σας'", συνέχισε ο Ερέν. "Όταν αυτό θα διορθωθεί, θα επιστρέψουμε στη Eurovision".

Το 2019 η Eurovision αναμένεται να διεξαχθεί στο Ισραήλ, το οποίο εκπροσωπήθηκε από τη Νέτα Μπαρτζιλάι, τη νικήτρια του 63ου διαγωνισμού τον Μάιο στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση