GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη: Εξέδιδε τη σύζυγό του μέσω facebook

Μαρτυρικές στιγμές φέρεται να έζησε μία 26χρονη από την Αμαλιάδα κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου της με τον εν διαστάσει πλέον ...

Μαρτυρικές στιγμές φέρεται να έζησε μία 26χρονη από την Αμαλιάδα κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου της με τον εν διαστάσει πλέον σύζυγό της, εναντίον του οποίου υπέβαλλε μήνυση προ ημερών, καθώς τον κατηγορεί ότι την εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής μέσω facebook.

Η 26χρονη γυναίκα, και μητέρα ενός ανήλικου παιδιού το οποίο απέκτησε κατά την διάρκεια του γάμους της με τον εν διαστάσει σύζυγός της, τον προηγούμενο μήνα κατέθεσε αγωγή διαζυγίου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και προ ημερών, δια μέσου του δικηγόρου της κ. Σάκη Κότσιφα, κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας σε βάρος του συζύγου τους ζητώντας την ποινική του δίωξη για τα όσα ισχυρίζεται ότι έζησε στα χέρια του.

Και η γυναίκα και ο άνδρας κατάγονται από τον δήμο Ήλιδας, ωστόσο κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου τους διέμεναν στην Αθήνα.

Τι αναφέρει στην μήνυση

Όπως αναφέρεται στην μήνυση που κατατέθηκε, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011, απέκτησαν ένα παιδί και μέχρι τις αρχές του 2015 η συμβίωση ήταν ήρεμη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, από το 2015 και μέχρι τον περασμένο Μάρτιο που η 26χρονη αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την συζυγική εστία, η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο σύζυγός της την πίεζε αφόρητα με απειλές για την ζωή της, με χειροδικίες και με βάναυση συμπεριφορά απέναντί της, να έρχεται σε επαφή μέσω facebook με άνδρες. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι την ανάγκαζε να κλείνει ερωτικές συναντήσεις με άγνωστους άνδρες μέσω facebook, αρχικά σε δικούς τους χώρους και εν συνεχεία στο ίδιο το σπίτι του ζευγαριού.

Πάντα σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται στην μήνυση, η 26χρονη κατηγορεί τον σύζυγό της ότι την συνόδευε ο ίδιος σε αυτά τα ραντεβού, παρουσιαζόταν ως αδελφός της στους πελάτες και εισέπραττε την αμοιβή των 100 ευρώ συνήθως ή σε ορισμένες περιπτώσεις και περισσότερα χρήματα.

Υποστηρίζει δε ότι πολλές φορές ο σύζυγός της χρησιμοποιούσε ο ίδιος το προφίλ της στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και προσποιούμενος την ίδια έκλεινε τα ερωτικά ραντεβού για λογαριασμό της για να αποκομίσει μεγαλύτερο εισόδημα εις βάρος της.

Η 26χρονη υποστηρίζει επίσης ότι είχε αρνηθεί να συνευρίσκεται με άλλους άνδρες, ωστόσο κατηγορεί τον σύζυγό της ότι την χτυπούσε και την απειλούσε ότι θα έδειχνε φωτογραφίες της στους δικούς της, από τις συνευρέσεις της με τους άλλους άνδρες, ενώ κάνει λόγο για διαστροφή του συζύγου της, καθώς υποστηρίζει ότι το τελευταίο διάστημα παρακολουθούσε και ο ίδιος τις ερωτικές πράξεις.

Στα πρόθυρα της αυτοκτονίας

Όπως αναφέρει στην μήνυσή της, εξαιτίας αυτών που βίωνε περιήλθε σε κατάσταση απελπισίας και έφθασε μέχρι τα όρια της αυτοκτονίας, οπότε και αποφάσισε να τα πει όλα στους γονείς της και με την δική τους υποστήριξη πήρε το παιδί της και εγκατέλειψε τον σύζυγό της και πλέον στράφηκε στην δικαιοσύνη επιδιώκοντας την τιμωρία του για όσα βίωσε πλάι του.

Μετά την υποβολή της μήνυσης, η υπόθεση περνά στα χέρια της δικαιοσύνης για να διερευνηθούν όλες οι πτυχές και αναμένεται η διεξαγωγή των ανακριτικών πράξεων.

Όπως προαναφέρθηκε η 26χρονη κατέθεσε την μήνυση δια μέσου του δικηγόρου της κ. Σάκη Κότσιφα, ο οποίο ωστόσο λόγω της ιδιομορφίας της υπόθεσης και των κοινωνικών προεκτάσεων, απέφυγε να κάνει περαιτέρω δηλώσεις και αρκέστηκε στην εμπιστοσύνη προς την δικαιοσύνη ότι θα διερευνήσει την υπόθεση σε όλο της το εύρος.

1 σχόλιο

  1. Soft Tech Geeks είναι μια κινεζική υπόγεια οργάνωση ειδικών σε υπολογιστές και χάκερ. Διασχίζουμε διακριτά για να αποτρέψουμε την ταυτότητα των πελατών μας από FEDs και ιδιώτες.
    • Αν πραγματικά χρειάζεστε έναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΜΦΑΝΙΣΜΟ, ο οποίος θα κάνει την δουλειά σας αποτελεσματική με γρήγορη απόκριση, έχετε συναντήσει τη σωστή οργάνωση.
    ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ:
    • Δεν ζητάμε προσωπικές ερωτήσεις σχετικά με εσάς και δεν δίνουμε προσωπικές πληροφορίες.
    Ασχολούμαστε αυστηρά και δεν εκθέτουμε εσάς ή την υπηρεσία σας σε κανέναν.
    Γι 'αυτό είμαστε διακριτοί.
    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ HACKING ΜΑΣ:
    Όσο αφορά την τεχνολογία, μπορεί να χτυπήσει οτιδήποτε. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να αποκρύψουν το αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του στόχου τους, τους ιστότοπους ή τις εφαρμογές κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, τα smartphones, για πολλούς λόγους, όπως ο σύζυγος εξαπατώντας τη σύζυγό του, η εξαπάτηση της φίλης του φίλου ή σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να απορρίπτονται από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να νοικιάσετε έναν Hacker Ή Ως γονέας μπορεί να χρειαστεί να παρακολουθήσετε τι κάνουν τα παιδιά σας στα social media και στους προσωπικούς τους υπολογιστές ή ακόμα και να κλωνοποιήσουν τα τηλέφωνά τους για να ακούσουν επίσης τις κλήσεις τους ή να δουν μηνύματα κειμένου σε οποιαδήποτε εφαρμογή με την οποία συζητούν, έτσι ώστε να μην έχουν πρόβλημα. Ή αν θέλετε να χάσετε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ιδιωτικού τομέα (επιχειρησιακό email) ή θέλετε να διαγράψετε το όνομά σας από τα ποινικά μητρώα του δικαστηρίου, ίσως να θέλετε να κάνετε Hack στη βάση δεδομένων οποιασδήποτε κυβερνητικής υπηρεσίας ή θέλετε να ξοδέψετε χρήματα κάποιου με την κλωνοποίηση μιας άλλης πιστωτικής κάρτας στο λογαριασμό τους χωρίς την τράπεζα ή την ειδοποίηση του χρήστη. Όλα αυτά είναι αυτά που μπορούμε να κάνουμε μέσα σε λίγες ώρες.
    Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ:
    Φανερά, πάντα δίνουμε 100% εγγύηση για μια δουλειά που παίρνουμε. Ο χρόνος για να ολοκληρώσετε μια δουλειά εξαρτάται από την επιπλοκή της εργασίας και εάν παίρνουμε τη δουλειά σας τότε σιγουρευτείτε ότι θα γίνει και σας δίνουμε 100% εγγύηση ότι καλύπτουμε αρκετά καλά τα κομμάτια μας, οπότε όταν κάνουμε δουλειά σαν να ήμασταν ποτέ εκεί. Έχουμε συναντήσει και το FAKE HACKERS υποστηρίζοντας ότι θα κάνουν τη δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα, και μοιράζονται μαρτυρία για τον εαυτό τους, αλλά είναι όλες απάτες (τους αποφύγετε).
    Θυμηθείτε αυτό το "όσο η τεχνολογία μπορεί να γίνει αντιληπτή"
    Ανυπομονούμε να εργαστούμε για εσάς.
    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΕΧΝΗΣ
    softtechgeeks@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση