GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωστή Ελληνίδα ανέβηκε στη ζυγαριά και σόκαρε τους followers της - ΦΩΤΟ

Πιο αδύνατη από ποτέ είναι η Έλλη Γελεβεσάκη, η οποία ανέβηκε στη ζυγαριά και δεν δίστασε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία στα instast...

Πιο αδύνατη από ποτέ είναι η Έλλη Γελεβεσάκη, η οποία ανέβηκε στη ζυγαριά και δεν δίστασε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία στα instastories.

Το μοντέλο ζυγίζει μόλις 53,3 κιλά, ενώ έχει ύψος 1.74.

Και η ίδια η Έλλη Γελεβεσάκη φάνηκε μάλιστα να εντυπωσιάζεται από το αποτέλεσμα, αποκαλύπτοντας πως 53 κιλά ήταν όταν πήγαινε Γ’ Λυκείου. Παράλληλα η ίδια δικαιολόγησε την απώλεια των κιλών, λόγω του καλοκαιριού και σε διάλογο με τους followers της ανέφερε πως θα πάρει σίγουρα δυο-τρία κιλά ξανά, ενώ συνήθως ζυγίζει 58-59 κιλά.

«Είχα χρόνια να φτάσω αυτά τα κιλά, απλά έτυχε λόγω καλοκαιριού. Είναι λίγα, συνήθως είμαι 58 με 59 κιλά. Τα κιλά απλά είναι ένας αριθμός για να μην παρεξηγηθώ, γιατί μας βλέπουν και μικρά κορίτσια, εγώ απλά έτυχε να χάσω! Θα ξαναπάρω σίγουρα δύο με τρία», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Έλλη Γελεβεσάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση