GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός σύμφωνα με το Forbes - ΦΩΤΟ

Στην κορυφή του περιοδικού Forbes ως η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός βρίσκεται η Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία τον τελευταίο χρόνο (Ιο...

Στην κορυφή του περιοδικού Forbes ως η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός βρίσκεται η Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία τον τελευταίο χρόνο (Ιούνιος 2017- Ιούνιος 2018) έχει κερδίσει περίπου 40,5 εκατ. δολάρια, (35,6 εκατ. ευρώ) όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό περιοδικό.

Τα έσοδά της προήλθαν από την αμοιβή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Black Widow». Το 2010 είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Iron Man 2» υποδυόμενη για πρώτη φορά τη σκληρή κατάσκοπο Νατάσα Ρομανόφ. Τον επόμενο χρόνο η 33χρονη ηθοποιός επανεμφανίστηκε στον ίδιο ρόλο.

Στη δεύτερη θέση της λίστας του περιοδικού βρίσκεται η Αντζελίνα Τζολί με 28 εκατ. δολάρια,, αν και πέρυσι απουσίαζε από τη δεκάδα, κατάσταση που άλλαξε μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Maleficent 2».

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Τζένιφερ Άνιστον με ετήσιο εισόδημα 19,5 εκατομμύρια δολάρια, που προέρχονται κυρίως από διαφημιστικές καμπάνιες. Την πεντάδα συμπληρώνουν η Τζένιφερ Λόρενς με 18 εκατ. δολάρια και η Ρις Γουίδερσπουν με 16,5 εκατ. δολάρια.

Πηγή: ΑΠΕ, Forbes

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση