GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H συγκλονιστική στιγμή διάσωσης νεογέννητου που είχε εγκλωβιστεί στην αποχέτευση- ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένα εγκαταλελειμμένο νεογέννητο μωρό διασώζεται από έναν σωλήνα αποχέτευσης στην περιοχή Chennai τ...

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένα εγκαταλελειμμένο νεογέννητο μωρό διασώζεται από έναν σωλήνα αποχέτευσης στην περιοχή Chennai της Ινδίας.
Στις φωτογραφίες που εξασφάλισαν από την περιοχή, δείχνει το μικροσκοπικό μωρό να το τραβούν από την αποχέτευση με το ομφάλιο λώρο του τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του.
Μία κάτοικος της περιοχής, η Geetha, δήλωσε ότι ειδοποιήθηκε για την παρουσία του μωρού από τον γαλακτοπώλη της, ο οποίος νόμιζε ότι υπήρχε ένα γατάκι παγιδευμένο κάπου κοντά.
Η Geetha ακολούθησε το κλάμα του βρέφους το οποίο την οδήγησε σε μια σωλήνα νερού κοντά στο σπίτι της στην περιοχή Valsarvakkam της Chennai. Καθώς έσκυψε και κοίταξε μέσα στην αποχέτευση, ανακάλυψε ότι δεν ήταν καθόλου γατάκι. Ήταν ένα μικροσκοπικό νεογέννητο μωρό που ούρλιαζε για τη διάσωσή του.
Η Geetha τραβάει το μωρό με ασφάλεια από την αποχέτευση, ξετύλιξε τον ομφάλιο λώρο από το λαιμό του και το έπλυνε. Αμέσως μετά έσπευσε στο κοντινότερο νοσοκομείο της περιοχής για να το φροντίσουν. Το βρέφος μπήκε σε θερμοκοιτίδα για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που παρουσίασε στην αναπνοή του.
Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Geetha δήλωσε: "Αντέδρασα αμέσως, ήταν αυθόρμητη η κίνηση μου όταν είδα το παιδί μέσα στην αποχέτευση. Είναι οδυνηρό να εγκαταλείπεται έτσι ένα βρέφος. Φαίνεται ότι ο άνθρωπος που εγκατέλειψε το μωρό, το έσπρωξε σκόπιμα βαθιά στο εσωτερικό της αποχέτευσης για να μην είναι ορατό".
"Δεν νομίζω ότι όποιος το πέταξε είχε κάποιο συναίσθημα για το βρέφος, ο ομφάλιος λώρος φάνηκε να είναι δεμένος γύρω από το λαιμό του, έτσι θα το σκότωσε αργά", πρόσθεσε.
Τα νέα είναι όμως καλά. Το νεογέννητο αγοράκι αντιμετωπίστηκε με επιτυχία στο νοσοκομείο και έχει ανακάμψει πλήρως. Στο νοσοκομείο έχουν λάβει δεκάδες αιτήσεις που ζητούν να υιοθετήσουν το μωρό- θαύμα. Η 45χρονη Geetha, το ονόμασε Σανγκαντζίραμ - που σημαίνει ελευθερία στο Ταμίλ - καθώς βρέθηκε και σώθηκε στην Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ινδίας.
Δείτε το βίντεο:
Πηγή: ladbible.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση