GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H "Θεατρική Ομάδα Ληξουρίου" προάγει τον πολιτισμό...

Ντόρη Βιτωράτου    "8 Γυναίκες κατηγορούνται".. Του Ρομπέρ Τομά..  Από τη θεατρική ομάδα Ληξουρίου...  8 Γυναίκες "κατ...

Ντόρη Βιτωράτου  
"8 Γυναίκες κατηγορούνται".. Του Ρομπέρ Τομά.. 
Από τη θεατρική ομάδα Ληξουρίου... 

8 Γυναίκες "κατηγορούνται", γιατί ενώ είναι ερασιτέχνες ηθοποιοί επέδειξαν επαγγελματισμό που δεν υστερεί σε τίποτα από αυτόν καταξιωμένων ηθοποιών..
8 Γυναίκες "κατηγορούνται ", γιατί ενώ ο κάθε ρόλος ξεχωριστά ήταν απαιτητικός, εντούτοις φαινόταν καθαρά το ομαδικό πνεύμα κ η συλλογική προσπάθεια, με αποτέλεσμα κανένας ρόλος να μην υστερεί του άλλου..
8 Γυναίκες "κατηγορούνται", γιατί κατάφεραν να γεμίσουν όλον τον χώρο με θεατές κάθε ηλικίας, των οποίων κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους..
8 Γυναίκες "κατηγορούνται", γιατί με πενιχρά μέσα αλλά με πλούσιο ταλέντο κ πολύ ενθουσιασμό προάγουν πολιτισμό..
8 Γυναίκες" κατηγορούνται"... Ένσταση!!! 9 οι γυναίκες που κατηγορούνται!! Γιατί η σκηνοθέτις Anastasia Thoma όχι μόνο απέδειξε για μια ακόμα φορά τις σκηνοθετικες της ικανότητες - αυτό άλλωστε είναι το αντικείμενο των σπουδών της - αλλά γιατί δείχνει να έχει ένα έμφυτο ταλέντο στο να επιλέγει δύσκολα έργα κ να τα παρουσιάζει προσεγγίσιμα από τον μέσο θεατή χωρίς όμως να τα παρουσιάζει απλοϊκά, πράγμα που πιθανόν να αφαιρούσε την ουσία τής κάθε παράστασης..
... Περιμένουμε με αγωνία να "κατηγορησουμε" ξανά τη Θεατρική Ομάδα Ληξουρίου στις 9 Αυγούστου...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση