GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θυμάστε την Αρετή από το Next Top Model; Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της - ΦΩΤΟ

Το Next Top Model Greece ετοιμάζεται για τη μεγάλη του επιστροφή και το FTHIS.GR κάνει ένα flashback στα πρώτα μοντέλα που συμμετείχαν στ...

Το Next Top Model Greece ετοιμάζεται για τη μεγάλη του επιστροφή και το FTHIS.GR κάνει ένα flashback στα πρώτα μοντέλα που συμμετείχαν στο reality μόδας, πριν από περίπου 9 χρόνια, στον ANT1.
Η Αρετή Σταθοπούλου, μπορεί σήμερα, να έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο την εποχή του reality, είχε απασχολήσει έντονα, τόσο με την έντονη συμπεριφορά της, όσο και με τις πολυσυζητημένες δηλώσεις μετά το τέλος του Next Top Model.
Η Αρετή του τότε, δε θυμίζει σε τίποτα την Αρετή του σήμερα. Το κορίτσι με το κοντό μαλλί και το χαρακτηριστικό βλέμμα, έχει αλλάξει ριζικά την εμφάνισή του, ενώ μέσα από πρόσφατες φωτογραφίες της, παρατηρήσαμε πως όντως η Αρετή είναι πλέον ένας άλλος άνθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση