GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινά η Premier League - Τα φώτα της πρεμιέρας στο «Ολντ Τράφορντ»

Πρεμιέρα σήμερα στο «Ολντ Τράφορντ», με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται τη Λέστερ στις 22:00 στην Premier League!  Παιχνί...

Πρεμιέρα σήμερα στο «Ολντ Τράφορντ», με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται τη Λέστερ στις 22:00 στην Premier League! 

Παιχνίδι με αρκετές παγίδες. Αφενός για το… συνηθισμένο, πλέον, ανταγωνιστικό πρόσωπο των «αλεπούδων», αλλά κυρίως εξαιτίας των πολλών ερωτηματικών που καλείται να απαντήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο!

Υπάρχουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα από πλευράς Γιουνάιτεντ, όπως και… αμφιβολίες. Δεδομένα απόντες δηλώθηκαν οι Ρομέρο, Νταλότ, Βαλέντσια, Ρόχο, Ερέρα και Μάτιτς, τη στιγμή που ο Πορτογάλος τεχνικός αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κρατήσει στον πάγκο ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές που γύρισαν πρόσφατα από την άδεια λόγω Μουντιάλ! Αναφερόμαστε στους Λίνγκαρντ, Πογκμπά, Λουκάκου, Φελαϊνί και Μαρσιάλ, για τους οποίους θα παρθεί απόφαση την τελευταία στιγμή.

Από τη μεριά της η Λέστερ μετά και τον ενθουσιασμό από την ανανέωση του Τζέιμι Βάρντι θα παραταχθεί στο «Ολντ Τράφορντ» με στόχο την… έκπληξη της πρεμιέρας. Το «βαρύ της πυροβολικό», ωστόσο, ενδέχεται να λείπει όπως και οι Μαγκουάιρ, Έβανς και Γκρέι, όμως τα πάντα θα κριθούν την τελευταία στιγμή. Ο Πιελ έχει πάντως να πονοκεφαλιάζει για απόντες, αφού σίγουρα εκτός μάχης τέθηκαν οι Τζέιμς και Μεντί.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ (22:00)

Σάββατο (11/08)

Νιούκαστλ – Τότεναμ (14:30)

Μπόρνμουθ - Κάρντιφ (17:00)

Φούλαμ - Κρίσταλ Πάλας (17:00)

Χάντερσφιλντ – Τσέλσι (17:00)

Γουότφορντ - Μπράιτον (17:00)

Γουλβς - Εβερτον (19:30)

Κυριακή (12/08)

Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ (15:30)

Σαουθάμπτον - Μπέρνλι (15:30)

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι (18:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση