GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατρούγκαλος στον Realfm 97,8: Το 2019 είναι εκλογική χρονιά - Αναγκαία μια αναδιάταξη των δυνάμεών μας

"Αναμφισβήτητα το 2019 είναι εκλογική χρονιά μάλιστα με σειρά διαδοχικών αναμετρήσεων και γι'αυτό τον λόγο προφανώς ήταν ...

"Αναμφισβήτητα το 2019 είναι εκλογική χρονιά μάλιστα με σειρά διαδοχικών αναμετρήσεων και γι'αυτό τον λόγο προφανώς ήταν ανάγκη να υπάρχει μια αναδιάταξη των δυνάμεων μας, μια κατανομή τους ανάμεσα στην κυβέρνηση και στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ως προς δε τις εκλογές είπε ο Πρωθυπουργός και εχθές ότι οι εκλογές θα γίνουν κανονικά στη λήξη της περιόδου" δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλοςμιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Έχουμε αποδείξει ότι κινούμαστε με αυτό που θεωρούμε εθνικό συμφέρον και όχι με αυτό που θεωρούμε ότι είναι για εμάς ενδεχομένως πολιτικά ωφέλιμο. Όπως πήραμε το πολιτικό κόστος να φέρουμε τη συμφωνία των Πρεσπών και θα την φέρουμε στη Βουλή, ετσι και τώρα δεν έχουμε λόγο να ανακόψουμε την ανοδική πορεία της οικονομίας με έναν εκλογικό αιφνιδιασμό. Η υπεύθυνη εθνικά στάση είναι να εξαντληθεί η τετραετία για να μην ανακόψουμε την αναδική τάση που έχει η οικονομική δυναμική " ανέφερε.

"Καμία συζήτηση για ανταλλάγματα και παζάρια και όχι μόνο για αυτούς τους οκτώ ανθρώπους, έχουμε αποκλείσει οποιοδήποτε παζάρι. Αυτά είναι μυθεύματα και οι ιστότοποι που τα φιλοξενούν αυτού του είδους της μυθιστορίες. Υπάρχουν ορισμένοι που θέλουν δημοσιότητα ακόμα και αν αυτό το κατασκεύασμα θα καταρρεύσει μετά. Είπαν οι δικηγόροι των οκτώ αξιωματικών ότι ουδεμία σχέση έχει η δικηγόρος που αναπαρήγαγε αυτά τα μυθεύματα με την υπεράσπισή τους" ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση