GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταϊκούρας: Τα ψέματα, οι ψευδαισθήσεις και οι αυταπάτες είναι στο DNA του κ. Τσίπρα

"Τα ψέματα, οι ψευδαισθήσεις και οι αυταπάτες είναι στο DNA του κ. Τσίπρα" σχολίασε ο Χρήστος Σταϊκούρας για το διάγγελμα του Π...

"Τα ψέματα, οι ψευδαισθήσεις και οι αυταπάτες είναι στο DNA του κ. Τσίπρα" σχολίασε ο Χρήστος Σταϊκούρας για το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.
Ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά ότι "ο κ. Τσίπρας πήρε το τιμόνι μιας χώρας με θετικό πρόσημο, την οδήγησε στο αχρείαστο τρίτο μνημόνιο και επιβάρυνε τους πολίτες με κόστος 86- 200 δισ. ευρώ, όπως υποστηρίζουν και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι".
Σύμφωνα με τον κ. Σταϊκούρα, "η χώρα δεν βγαίνει σε καμία περίπτωση από τα μνημόνια καθώς δεν βγήκε όπως άλλες χώρες που είχαν μπει σε πρόγραμμα, ενώ και οι μνημονιακές πολιτικές θα συνεχίσουν να υφίστανται".
"Η ΝΔ δεν ψήφισε τις περικοπές στις συντάξεις, τη μείωση του αφορολόγητου και την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών" είπε ο κ. Σταϊκούρας ενώ πρόσθεσε ότι είναι "η πρώτη φορά που ενεργοποιείται το πλαίσιο ενισχυμένης εποπτείας".
Ακούστε εδώ το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση