GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φάμελλος: Το διαφορετικό είναι ότι δεν θα υπάρχει επιβολή μέτρων από το εξωτερικό

“Το διαφορετικό είναι ότι δεν θα υπάρχει επιβολή μέτρων από το εξωτερικό και ο έλεγχος δεν θα γίνεται σε ένα πρόγραμμα μέτρων, ρυθμίσεων,...

“Το διαφορετικό είναι ότι δεν θα υπάρχει επιβολή μέτρων από το εξωτερικό και ο έλεγχος δεν θα γίνεται σε ένα πρόγραμμα μέτρων, ρυθμίσεων, νομοθετικών διατάξεων και οικονομικών εργαλείων όσον αφορά στην περιουσία της Ελλάδας από το εξωτερικό”, είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
“Ο έλεγχος ο οποίος γινόταν μέχρι τώρα γινόταν σε ένα πρόγραμμα συγκεκριμένων μέτρων τα οποία πλέον δεν θα ελέγχονται από δανειστές. Η ενιαία ευρωπαϊκή οικογένεια όπως σε όλες τις χώρες που έχουν εξέλθει από το πρόγραμμα θα βλέπει την πορεία των δεικτών της οικονομίας μας. Κάτι που είναι κομμάτι του συμφώνου δημοσιονομικής σταθερότητας και ισχύει για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες της Ευρωζώνης. Σε αυτήν τη διαπραγμάτευση κατακτήσαμε το πλεόνασμα που προκύπτει από το σύμφωνο σταθερότητας στην Ελλάδα να είναι χαμηλότερο, παρόλο τον υψηλό συντελεστή χρέους” σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Φάμελλος και πρόσθεσε:
“Και στο τρίτο μνημόνιο υπήρχαν πολιτικές οι οποίες ήταν αντίθετες με το πρόγραμμά μας και ήταν στοιχείο του συμβιβασμού το οποίο είχαμε εμείς κάνει. Εγώ δεν θα πω ότι δεν υπήρχε κανένα στοιχείο λιτότητας τα τελευταία τρία χρόνια στην πολιτική... Παρότι υπήρχε πολιτική που είχε στοιχεία πολιτικών λιτότητας ταυτόχρονα μπόρεσαν να εφαρμοστούν πολιτικές οι οποίες ήταν σε έναν βαθμό πιο φιλολαϊκές, πιο φιλεργατικές, πιο φιλοκοινωνικές”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση