GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμαρχος Ύδρας: Μέχρι το μεσημέρι θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση και η υδροδότηση

“Πιστεύω μέχρι το μεσημέρι να έχει αποκατασταθεί τόσο η ηλεκτροδότηση, όσο και η υδροδότηση”, είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος ...

“Πιστεύω μέχρι το μεσημέρι να έχει αποκατασταθεί τόσο η ηλεκτροδότηση, όσο και η υδροδότηση”, είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
“Έχουμε ζητήσει και ήρθε στο νησί υδροφόρο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού και πιστεύουμε σταδιακά θα αποκατασταθεί η υδροδότηση μέχρι το μεσημέρι. Διεκόπη η ηλεκτροδότηση, η μονάδα αφαλάτωσης επειδή δουλεύει με ηλεκτρικό ρεύμα σταμάτησε να παράγει. Το νησί είχε αποθέματα νερού για άλλες οκτώ ώρες. Η ηλεκτροδότηση σταμάτησε στις 5:30 χθες το πρωί και η υδροδότηση περίπου στη μία το μεσημέρι” δήλωσε ο Δήμαρχος Ύδρας και πρόσθεσε:
“Η ΔΕΔΔΗΕ φορτώνει αυτή τη στιγμή από την Πελοπόννησο δύο μεγάλες γεννήτριες που αναμένονται στο νησί στις 10 το πρωί να τεθούν σε λειτουργία για να το ηλεκτροδοτήσουν πλήρως ως προσωρινή λύση”.
“Υπάρχουν ενδείξεις ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα από τα δύο υποθαλάσσια καλώδια που μεταφέρουν ηλεκτρικό ρεύμα στο νησί, το οποίο έχει ‘τραυματιστεί’, έχει συρθεί από κάποιο αγκυροβόλιο, δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει γίνει. Ήταν μία δύσκολη ημέρα χθες... Μόλις τελειώσει αυτή η κρίση, ο Δήμος μας νομικά θα αναζητήσει ευθύνες, γιατί χωρίς να φταίμε ταλαιπωρηθήκαμε και ταλαιπωρήσαμε όχι μόνο τους επιχειρηματίες του νησιού αλλά και τους επισκέπτες” σημείωσε ο κ. Κουκουδάκης.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση