GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα άλλο από το να χειροτερεύει τα πράγματα

“Η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα άλλο από το να χειροτερεύει τα πράγματα κάθε μέρα. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία, η κυβέρνηση μετρά μήνες,...

“Η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα άλλο από το να χειροτερεύει τα πράγματα κάθε μέρα. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία, η κυβέρνηση μετρά μήνες, οι εκλογές θα γίνουν σε κάποιους μήνες”, είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Βασίλη Λυριτζή.
“Ξέρουμε ότι η κυβέρνηση ήταν έτσι και αλλιώς σε αποδρομή και το χειρότερο είναι ότι τους τελευταίους μήνες τα πράγματα χειροτερεύουν. Και ο χειρισμός των Σκοπίων από τη μία πλευρά, που η κυβέρνηση το χειρίστηκε προσπαθώντας να το εργαλειοποιήσει εις βάρος της ΝΔ αλλά και οι φυσικές καταστροφές όπως η Μάνδρα και το Μάτι, που φάνηκε η απόλυτη ανεπάρκεια της κυβέρνησης, ο κυνισμός της και η έλλειψη στοιχειώδους σοβαρότητας σε σχέση με το κοινό αίσθημα” σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε:
“Δεν υποτιμώ καθόλου τις πάγιες αδυναμίες του ελληνικού πολιτικού συστήματος και της κρατικής μηχανής και τα όποια λάθη έχουμε κάνει εμείς στο παρελθόν δεν τα διαγράφω επίσης καθόλου”.
“Πέραν από τον ανθρώπινο πόνο που προφανώς είναι το κυρίαρχο, είναι όλα αυτά να μην επαναληφθούν... Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, δεν πρέπει και εμείς να συνεχίσουμε αυτή την αρνητική παράδοση. Ήταν ένα λάθος διαχρονικό η ανοχή απέναντι στα αυθαίρετα. Την ώρα που υπάρχουν αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις πρέπει να τυγχάνουν σεβασμού και αυτό αφορά όλους μας, και εμάς και το ΣΥΡΙΖΑ”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηδάκης.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση