GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κεφαλογιάννης για τους στρατιωτικούς: Τίμησαν τα ελληνικά χρώματα

Στην απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής την ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, μιλώντας στον Realfm...

Στην απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής την ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, μιλώντας στον Realfm97,8 και τον Βασίλη Λυριτζή.
“Είναι μία ευχάριστη είδηση που μας χαροποιεί και μας συγκινεί όλους. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Είναι κάτι που περιμέναμε πολύ καιρό και έγιναν πάρα πολλές προσπάθειες από πολλούς. Ασφαλώς και η κυβέρνηση θα έκανε το καθήκον της, το αυτονόητο, να ζητήσει και να πιέζει για την απελευθέρωση δύο Ελλήνων αξιωματικών που φύλασσαν όχι μόνο ελληνικά αλλά και ευρωπαϊκά σύνορα και οι οποίοι άδικα κρατήθηκαν στην Αδριανούπολη για 167 ημέρες” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κεφαλογιάννης και πρόσθεσε:
“Έγιναν πολλά πράγματα και στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο από πολλούς... (Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί) με την εκπαίδευση που είχαν και με τον χαρακτήρα που διαθέτουν τίμησαν τα ελληνικά χρώματα και έδωσαν ένα καλό παράδειγμα στην ελληνική νεολαία. Ο τρόπος με τον οποίο επέστρεψαν και αυτός δείχνει αυτό το πρότυπο που χρειαζόμαστε σήμερα στην Ελλάδα. Η Ελλάδα χρειάζεται καλά παραδείγματα, όπως των δύο Ελλήνων αξιωματικών, όπως των επιτυχιών μας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ο βηματισμός μας δεν μπορεί να είναι κανείς άλλος, από τον βηματισμό του εθνικού προσανατολισμού και της συμφωνίας με συναίνεση να βρούμε αυτά που μας ενώνουν... Ήμασταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πρόεδρο Γιούνκερ για ένα μπαράζ πιέσεων για όλο αυτό το διάστημα και με πιθανή επίσκεψη του στην Τουρκία”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση