GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταθάκης: Δεδομένο ότι θα υπάρξει φρεσκάρισμα της κυβέρνησης - Μπαίνουμε στο τελευταίο έτος των εκλογών

"Η έξοδος από το μνημόνιο οριοθετεί πλέον μια νέα κατάσταση και η κυβέρνηση πρέπει να ανταποκριθεί σε αυτή τη νέα κατάσταση βήμα προ...

"Η έξοδος από το μνημόνιο οριοθετεί πλέον μια νέα κατάσταση και η κυβέρνηση πρέπει να ανταποκριθεί σε αυτή τη νέα κατάσταση βήμα προς βήμα με αυτά που προτίθεται να κάνει" δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολαου.
"Μπήκαμε στο μνημόνιο όταν η Ελλάδα χρωστούσε 300 δισ., η διάρκεια αποπληρωμής ήταν 7 χρόνια και έπρεπε να βρίσκεις 40 δισ. τον χρόνο. Βγαίνουμε από το μνημόνιο με 40ετή περίοδο αποπληρωμής και ετήσιες υποχρεώσεις γύρω στα 6 δισ. Όπως καταλαβαίνετε είναι δύο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις" ανέφερε.
"Ο ανασχηματισμός είναι αποκλειστική ευθύνη του Πρωθυπουργού. Θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρξει φρεσκάρισμα της κυβέρνησης, μπαίνουμε στο τελευταίο έτος των εκλογών, έχουμε κλείσει δύο χρόνια από τον προηγούμενο ανασχηματισμό. Είναι ο τελευταίος χρόνος πριν από τη διενέργεια των εκλογών, είναι λογικό μια κυβέρνηση να παίρνει υπόψιν της μια σειρά παραμέτρους, άρα όλα αυτά τα λαμβάνει υπόψιν του ο Πρωθυπουργός, είναι 100% δική του απόφαση και απόλυτα σεβαστή" τόνισε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση