GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακλαμάνης: Η χώρα δεν χρειάζεται ανασχηματισμό αλλά σχηματισμό μιας νέας κυβέρνησης

“Κατά την άποψη μου, η χώρα δεν χρειάζεται ανασχηματισμό της κυβέρνησης, η χώρα χρειάζεται σχηματισμό μίας νέας κυβέρνησης” είπε ο αντιπρ...

“Κατά την άποψη μου, η χώρα δεν χρειάζεται ανασχηματισμό της κυβέρνησης, η χώρα χρειάζεται σχηματισμό μίας νέας κυβέρνησης” είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
“Ο Σκουρλέτης έφτιαξε το τερατούργημα του σε ό,τι αφορά τον εκλογικό νόμο και απέδρασε εις το κόμμα” σημείωσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε:
“Έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο. Νομίζω ότι και αυτό διεφάνη και χθες από την ομιλία του κ. Τσίπρα και τις προετοιμασίες που είδα και τις αλλαγές που έκαναν σαν κόμμα. Δεν τις σχολιάζω, είναι δικό τους θέμα και εσωτερική τους υπόθεση. Το εάν θα είναι καλύτερος ο κ. Σκουρλέτης από τον κ. Ρήγα εμάς δεν μας απασχολεί. Αυτό απασχολεί τον κ. Τσίπρα και τις ισορροπίες του”.
“Ελπίζω, για να μην πω ότι είμαι σίγουρος, ότι η Κατερίνα Παπακώστα δεν θα κάνει αυτό το λάθος. Αυτή είναι η θέση μου”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κακλαμάνης, σχετικά με το ενδεχόμενο να προσκληθούν να μετάσχουν στον ανασχηματισμό πρόσωπα που έρχονται από τον χώρο της κεντροδεξιάς.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση