GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζαχαράκη: Ο ανασχηματισμός αποτελεί την επιτομή της απελπισίας

“Αν κάποιος διαβάσει με μία ψυχραιμία τον ανασχηματισμό, θα δει ότι μάλλον αποτελεί την επιτομή της απελπισίας”, είπε μεταξύ άλλων η αναπ...

“Αν κάποιος διαβάσει με μία ψυχραιμία τον ανασχηματισμό, θα δει ότι μάλλον αποτελεί την επιτομή της απελπισίας”, είπε μεταξύ άλλων η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
“Έκανε μία ανούσια μετακίνηση στελεχών. Πήρε τον κ. Κουβέλη και τον πήγε στη Ναυτιλία, που σημαίνει ότι πιθανότατα να έκανε τη χάρη και του κ. Καμμένου, ο οποίος από την αρχή είχε μιλήσει με διόλου κολακευτικά λόγια για τον μετέπειτα συνεργάτη του. Έβαλε και ανθρώπους, την κ. Ξενογιαννακοπούλου, την κ. Παπακώστα, ανθρώπους οι οποίοι είτε δεν έχουν εκλεγεί είτε αυτή τη στιγμή βρέθηκαν εκτός των κομμάτων τους... Τίποτα από τις επιλογές του Πρωθυπουργού δεν εκπροσωπεί κάτι καινούργιο” σημείωσε η κ. Ζαχαράκη και πρόσθεσε:
“Ο τελευταίος ανασχηματισμός αυτής της κυβέρνησης δεν έδωσε τίποτα καινούργιο, δεν έδωσε καμία ένδειξη ότι ο Πρωθυπουργός θα πιάσει τα πράγματα διαφορετικά ή το νήμα από κάπου αλλού. Έδειξε όμως ότι έχει μία ένδεια πολιτικού προσωπικού γιατί έχει ένδεια επιλογών”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση