GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρήγας: Ο κ. Στουρνάρας να ηρεμήσει γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να αυτοεπιβεβαιωθεί

O γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη για τις φήμες που τον θέλουν να αφή...

O γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη για τις φήμες που τον θέλουν να αφήνει το κόμμα για χάρη της κυβέρνησης, έκανε λόγο για επαναδιαπραγμάτευση πλεονασμάτων και εξαπέλυσε επίθεση κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα.
Όσον αφορά στα σενάρια ότι αφήνει το κόμμα και παίρνει υπουργική καρέκλα ο κ. Ρήγας επεσήμανε: "Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που δημοσιογραφικά λέγονται. Είμαι ο γραμματέας, εκλεγμένος μέσα από συνέδριο και θεωρώ ότι έχουμε το κόμμα να προχωρήσει αυτά τα οποία δρομολογήθηκαν, τη μεγάλη κοινωνική συσπείρωση για την επόμενη ημέρα που θα είναι εντελώς διαφορετική και βεβαίως αυτό το χρέος θα εκτελέσουμε με τα στελέχη την επόμενη περίοδο".
Επεσήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει τη χώρα από τα μνημόνια και την επιτροπεία.
Υπογράμμισε πως η επόμενη ημέρα "θα είναι ένα διαφορετικό τοπίο, ας αφήσουμε να δούμε βήμα βήμα πώς θα είναι η ανάπτυξη, πώς θα λειτουργήσουμε και τα μέσα που θα χρησιμοποιήσουμε την επόμενη περίοδο. Αυτή η κυβέρνηση μπορεί και να διαχειριστεί και να αποδείξει και να πάρει άλλα μέτρα που οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν μπορούσαν".
Σχετικά με τα πλεονάσματα, ανέφερε πως "αυτά θα τα επαναδιαπραγματευθούμε, μπορούμε να δούμε και αυτά, γιατί όταν θα αποδεικνύεται ότι υπάρχει δυνατότητα ανάπτυξης αυτό μπορεί να μειώσει και τη δυνατότητα των πλεονασμάτων ενδεχομένως, όλα είναι προς συζήτηση
εφόσον και αν εμείς προχωρήσουμε πολύ συγκροτημένα, πολύ προσηλωμένα. Ο ελληνικός λαός δεν θα κάνει καμία άλλη επιλογή αλλά αυτή την επιλογή που αποδείχθηκε ότι βγάζει τη χώρα από την κρίση".
Μιλώντας για τον Γιάννη Στουρνάρα, υπογράμμισε "ο κ. Στουρνάρας να ηρεμήσει και να ηρεμήσει γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να αυτοεπιβεβαιωθεί λέγοντας όλα αυτά που λέει και κινδυνολογεί .Δυστυχώς ήταν υπουργός Οικονομικών, αλλά απέτυχε ως πρόταση οικονομική να βγάλει τη χώρα από την κρίση"
Και πρόσθεσε: "Δεν λέω ότι μιλά ιδιοτελώς, απλώς όταν έχεις μια άποψη την υποστηρίζεις μέχρι τέλους και δεν δέχεσαι να πεις με ειλικρίνεια κάναμε τεράστια λάθη και αυτή η κυβέρνηση κατάφερε να κάνει αυτό που έκανε. Είναι θέμα εμμονής σε μια άποψη που δεν θες να παραδεχθείς το λάθος σου".
Ακούστε τιείπε ο Παναγιώτης Ρήγας στον Realfm 97,8

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση