GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ για το μπλακ άουτ στην Αττική: Έκτακτοι επανέλεγχοι σε όλο το δίκτυο

Σε βλάβη από αστοχία υλικού που δεν μπορούσε να προβλεφθεί απέδωσε το χθεσινό μπλακ άουτ σε πολλές περιοχές της Αττικής ο Πρόεδρος του ΑΔ...

Σε βλάβη από αστοχία υλικού που δεν μπορούσε να προβλεφθεί απέδωσε το χθεσινό μπλακ άουτ σε πολλές περιοχές της Αττικής ο Πρόεδρος του ΑΔΜΗΕ, Μάνος Μανουσάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.
“Υπήρξε μία βλάβη. Η αστοχία υλικού δεν μπορεί να προβλεφθεί. Το ένα από τα δύο στοιχεία είναι καινούργιο υλικό που το έχει εγκαταστήσει μία από τις μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρείες. Δεν έχει καταλήξει ακόμα η έρευνα, οι ενδείξεις όμως δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση”, δήλωσε ο κ. Μανουσάκης και πρόσθεσε:
“Προφανώς, θα πάμε σε έκτακτες επισκοπήσεις όλων των κέντρων υπερυψηλής τάσης καταρχήν στην περιοχή της Αττικής. Γιατί δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός που συνέβη. Αλλά από εκεί μέχρι να λέμε ότι δεν γίνεται συντήρηση, η απόσταση είναι μεγάλη και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα”.
Ο κ. Μανουσάκης πήρε αποστάσεις από την τοποθέτηση του προέδρου της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ κ. Κώστα Μανιάτη ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού και ανταλλακτικών λέγοντας μεταξύ άλλων: “δεν υπάρχει έλλειψη προσωπικού, το προσωπικό είναι αυτό που παρέλαβε η διοίκηση του ΑΔΜΗΕ το 2017. Είναι αλήθεια ότι δεν έχουν γίνει προσλήψεις από το 2010 έως το 2017 λόγω του μνημονίου...Δεδομένου του τι υπήρχε δεν μπορούμε να πούμε ότι το προσωπικό ήταν λιγότερο από αυτό που αντιστοιχούσε... Δεν ευσταθούν αυτά τα περί λίγου προσωπικού. Προφανώς και έχουμε ότι χρειάζεται για να συντηρούμε τις μονάδες”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση