GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πρόεδρος των γρι- γρι Καβάλας για το νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Αιγαίο: Οι Τούρκοι ψαράδες έχουν αποθρασυνθεί

Ως ένα ακόμα επεισόδιο μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων ψαράδων, το οποίο είναι σύνηθες στο Αιγαίο, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος των γρι- γρι Καβάλας...

Ως ένα ακόμα επεισόδιο μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων ψαράδων, το οποίο είναι σύνηθες στο Αιγαίο, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος των γρι- γρι Καβάλας Γιάννης Μανιός στον Realfm 97,8 και τον Βασίλη Λυριτζή, το νέο περιστατικό το οποίο κατήγγειλε ο ίδιος, όπου Τούρκος ψαράς πυροβόλησε για να εκφοβίσει Έλληνα συνάδελφό του, στα ανοιχτά της Σαμοθράκης.
"Οι Τούρκοι ψαράδες έχουν αποθρασυνθεί τελείως. Τον Χειμώνα τους είχαμε 4 μίλια από τη Θάσο. Όσο αφορά το συγκεκριμένο επεισόδιο, αυτό έγινε δύο ημέρες πριν από το περιστατικό στη Λέρο. Ο Τούρκος πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα για εκφοβισμό, στα ανοιχτά της Σαμοθράκης", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιός και συμπλήρωσε:
"Δεν είναι μόνο αυτά τα επεισόδια που αντιμετωπίζουμε. Αυτοί βγάζουν 3 - 4 τόνους καθημερινά μικρό ψάρι, χωρίς κανέναν έλεγχο και περιορισμό. Ρυπαίνουν συνεχώς τη θάλασσα, πετώντας τεράστιες σακούλες", ανέφερε ο κ. Μανιός.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση