GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκλείστηκε η Σάκκαρη από το Rogers Cup

Μετά την εξαιρετική παρουσία της στο Σαν Χοσέ, όπου βρέθηκε για πρώτη φορά σε τελικό της WTA που την έφερε στο Νο.31 της παγκόσμια...

Μετά την εξαιρετική παρουσία της στο Σαν Χοσέ, όπου βρέθηκε για πρώτη φορά σε τελικό της WTA που την έφερε στο Νο.31 της παγκόσμιας κατάταξης, η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο στο Rogers Cup του Μόντρεαλ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε, βέβαια, και πολύ δύσκολο έργο απέναντι στη Ντάρια Κασάτκινα, Νο.12 στην παγκόσμια κατάταξη.

Παρ’ όλα αυτά, ήταν μαχητική, μετά το χαμένο πρώτο σετ με 6-3, μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο με 3-0 γκέιμς και τελικά, έκανε το 1-1 με 6-4.

Στο τρίτο σετ, ωστόσο, υποτάχτηκε στην ανωτερότητα της 21χρονης Ρωσίδας, αφού όμως στα 2-1 γκέιμς έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, «κλωτσώντας» το πόιντ-γκέιμ που είχε, με την Κασάτκινα να παίρνει ψυχολογία από εκεί κι έπειτα, φτάνοντας εύκολα στη νίκη (6-4, 4-6, 6-1).

Επόμενος αντίπαλος για τη Ρωσίδα θα είναι η συμπατριώτισσά της, Μαρία Σαράποβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση