GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσγειώθηκαν στη Λάρισα τα "αόρατα" μαχητικά stealth των ΗΠΑ- Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Πέντε λεπτά πριν τις 5.30 το απόγευμα εθεάθησαν πάνω από τον ουρανό της Λάρισας, τα δύο μαχητικά stealth F-22 Raptor, τα οποία αφο...

Πέντε λεπτά πριν τις 5.30 το απόγευμα εθεάθησαν πάνω από τον ουρανό της Λάρισας, τα δύο μαχητικά stealth F-22 Raptor, τα οποία αφού έκαναν ένα κύκλο προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης.

Τα δύο υπεσύγχρονα μαχητικά 5ης γενιάς έφτασαν στη Λάρισα από βάση της Γερμανίας και θα φιλοξενηθούν για μερικές ώρες στο αεροδρόμιο της Λάρισας, απ’ όπου και θα αναχωρήσουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Υπενθυμίζεται ότι είναι η πρώτη φορά που προσγειώνεται επί ελληνικού εδάφους ο συγκεκριμένος τύπος των «αόρατων» μαχητικών της USAF.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, “τις απογευματινές ώρες τις Παρασκευής 10 Αυγούστου 2018, ζεύγος αεροσκαφών F-22 Raptor της USAF, αφίχθησαν στην 110 Πτέρυγα Μάχης(110ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση της Λάρισας, όπου και θα παραμείνουν μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 13 Αυγούστου 2018, στο πλαίσιο συνεργασίας της USAF με χώρες μέλη του ΝΑΤΟ.

Τα πληρώματα των αεροσκαφών υποδέχθηκαν ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης και ο Ακόλουθος Άμυνας της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Captain (NAVY) Timothy Keeter.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση