GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «επεισοδιακή» σχέση του Steve Jobs με την κόρη του - Οι σημαντικές αποκαλύψεις στη βιογραφία της

Η μεγαλύτερη κόρη του Steve Jobs, Lisa προχωράει σε σημαντικές αποκαλύψεις στη βιογραφία της με τίτλο «Small Fry», αναφορικά με τι...

Η μεγαλύτερη κόρη του Steve Jobs, Lisa προχωράει σε σημαντικές αποκαλύψεις στη βιογραφία της με τίτλο «Small Fry», αναφορικά με τις σχέσεις που είχε με τον πατέρα της. Τα αποσπάσματα της βιογραφίας δημοσιεύονται από το περιοδικό «Vanity Fair».

Η μητέρα της Lisa, Crisan Brenan είχε ερωτική σχέση με τον Steve Jobs τη δεκαετία του '70. Η Lisa γεννήθηκε το 1978. Όπως λέει η ίδια κατά την παιδική της ηλικία έλεγε στους φίλους της, ότι ήταν «μυστικό» πως ο πατέρας της ήταν ο Jobs.

Δεν είναι δικό μου παιδί

Σύμφωνα με τη Lisa, όταν ήταν τεσσάρων ημερών την επισκέφθηκε ο Steve Jobs και είπε πως «δεν είναι δικό μου παιδί». Μάλιστα ο μετέπειτα μεγιστάνας στο δημόσιο λόγο του αρνίοταν για περίπου δύο χρόνια ότι ήταν παιδί του, ενώ ισχυριζόταν ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Παρ΄όλα αυτά το Test DNΑ έδειξε ότι ήταν παιδί του και έτσι το δικαστήριο του επέβαλλε να χορηγεί διατροφή και έξοδα γονικής παροχής που έφταναν τα 500 δολάρια μηνιαίως.

Μάλιστα όπως αναφέρει η Lisa λίγες μέρες μετά το δικαστήριο η Apple μπήκε στο χρηματιστήριο με αποτέλεσμα να αυξηθεί η θέση του Τζομπς πάνω από 200 εκατομμύρια.

Δεν θα πάρεις τίποτα από μένα

Κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας άκουγε ότι o Jobs όταν προκαλούσε μικροζημιές στην Porsche του αγόραζε μια καινούργια. Ωστόσο όπως ομολογεί η ίδια όταν τον ρώτησε εάν θα μπορούσε να πάρει τη δικιά του όταν θα την αντικαθιστούσε εκείνος οργισμένος της είπε ότι «δεν θα πάρεις τίποτα» είπε. «Καταλαβαίνεις; Τίποτα». «Εννοούσε το αμάξι; Κάτι άλλο, μεγαλύτερο; Δεν ήξερα. Ο τρόπος του με πλήγωσε βαθιά».

Μεγάλωσε και πίστευε ότι ο υπολογιστής Lisa είχε πάρει το όνομά της

Η Lisa μεγάλωσε πιστεύοντας ότι ο υπολογιστής Lisa είχε πάρει το όνομά της. Ωστόσο όταν εκείνη φοιτούσε στο Γυμνάσιο ήρθε αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Steve Jobs της είπε με δύο λέξεις «Όχι μικρή». Πολλά χρόνια μετά η Lisa έλαβε μια σπάνια πρόσκληση για διακοπές από τον Steve Jobs. Μάλιστα τότε είχαν την τύχη να γευματίσουν με τον Bono των U2. Ο διάσημος τραγουδιστής ήθελε να μάθει αν ο υπολογιστής Lisa είχε πάρει από εκείνη το όνομά του.

«Ο πατέρας μου αρχικά δίστασε, κοίταξε το πιάτο του για μια στιγμή και μετά απάντησε στον Bono “Ναι”. Τότε σηκώθηκα και ευχαρίστησα τον Bono που ρώτησε και του εξήγησε: “Ηταν η πρώτη φορά που είπε ναι”».

Μυρίζεις σαν τουαλέτα

Την τελευταία χρονιά του Steve Jobs εν ζωή η Lisa τον επισκεπτόταν κάθε δύο μήνες. Σε μια από αυτές τις επισκέψεις πριν να τον αποχαιρετήσει έβαλε ένα από τα αποσμητικά που χρησιμοποιούσε. Τότε εκείνος της είπε «Μυρίζεις σαν τουαλέτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση