GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα tweets της Φώφης Γεννηματά για τις επιτυχίες των Ελλήνων Παραολυμπιονικών - ΦΩΤΟ

Συγχαρητήρια στους Έλληνες Παραολυμπιονίκες για τα μετάλλια που κατέκτησαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης απέστειλε η πρόε...

Συγχαρητήρια στους Έλληνες Παραολυμπιονίκες για τα μετάλλια που κατέκτησαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης απέστειλε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά με αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

"Οι Παραολυμπιονίκες αθλητές Γρηγόρης Πολυχρονίδης με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ατομικό της BC3 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Boccia που διεξάγεται στο Λίβερπουλ, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης με το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. μικτής ατομικής, Αριστείδης Μακροδημήτρης με το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο και Γεώργιος Σφαλτός με το ασημένιο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Βερολίνο μας έκαναν για ακόμη μία φορά υπερήφανους!", σημειώνει η κ. Γεννηματά.

"Οι νίκες σας δίνουν σε όλους τους Έλληνες μεγάλη χαρά και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο! Θερμά συγχαρητήρια!", πρόσθεσε η κ. Γεννηματά, υπογραμμίζοντας την ελπίδα όλων "σε ακόμη περισσότερες διακρίσεις στη συνέχεια των αγώνων σας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση