GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ρακέτα του Τσιτσιπά στο Wimbledon Museum

O Στέφανος Τσιτσιπάς έχει καταφέρει από πολύ μικρή ηλικία να γίνει κομμάτι της ιστορίας, χάρη στα πρωτοφανή επιτεύγματά του για το...

O Στέφανος Τσιτσιπάς έχει καταφέρει από πολύ μικρή ηλικία να γίνει κομμάτι της ιστορίας, χάρη στα πρωτοφανή επιτεύγματά του για το ελληνικό τένις. Τον προηγούμενο μήνα, έγινε ο πρώτος Έλληνας τενίστας στην ιστορία της open era που αγωνίστηκε στους "16" ενός Grand Slam τουρνουά, και γι' αυτό το λόγο η ρακέτα του ανήκει πλέον στα εκθέματα του Wimbledon Lawn Tennis Museum!

Ο Τσιτσιπάς έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να ξεπεράσει κατά πολύ όλα τα ρεκόρ για το ελληνικό τένις στους άνδρες. Έγινε ο πρώτος που μπήκε στο Top 100 της ΑΤΡ, ο πρώτος που μπήκε στο Top 50 και την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει και ο πρώτος που θα βρεθεί στο Top 30!

Στο Wimbledon είχε πετύχει άλλη μια ιστορική πρωτιά, καθώς είχε γίνει ο πρώτος Έλληνας τενίστας στην ιστορία της open era που έπαιξε στον 4ο γύρο ενός Grand Slam τουρνουά, χάρη στις νίκες που πέτυχε εις βάρος των Gregoire Barrere, Jared Donaldson και Thomas Fabbiano.

Γι' αυτό το λόγο και μια υπογεγραμμένη ρακέτα του από τη διοργάνωση, συμπεριλαμβάνεται στα εκθέματα του Wimbledon Lawn Tennis Museum.

Το μουσείο του Wimbledon υποδέχτηκε περισσότερους από 4.000 επισκέπτες, κατά τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης.

Ανάμεσα στα εκθέματα που προστέθηκαν πρόσφατα στην πλούσια συλλογή του, βρίσκεται το υπογεγραμμένο outfit από τον τελικό της πρωταθλήτριας του 2018, Angelique Kerber, το outfit από τον τελικό του φιναλίστ Kevin Anderson, τα παπούτσια που φορούσε ο John Isner στον ημιτελικό του με τον Anderson, που είχε περάσει τις 6,5 ώρες σε διάρκεια, η υπογεγραμμένη ρακέτα του πρωταθλητή του διπλού, Mike Bryan, καθώς και η υπογεγραμμένη μπλούζα UNIQLO που φόρεσε στον τελευταίο του αγώνα (στα προημιτελικά) ο Roger Federer.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση