GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη τιμή για τον Στέφανο Τσιτσιπά από το Wimbledon

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία πριν λίγες μέρες ως ο πρώτος Έλληνας τενίστας που αγωνίστηκε σε τέταρτο γύρο Grand Slam και αυ...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία πριν λίγες μέρες ως ο πρώτος Έλληνας τενίστας που αγωνίστηκε σε τέταρτο γύρο Grand Slam και αυτό δεν άφησε ασυγκίνητους τους διοργανωτές του Wimbledon.

H ρακέτα που χρησιμοποίησε, λοιπόν, ο νεαρός τενίστας στην ονειρεμένη πορεία του στο Λονδίνο απέκτησε ξεχωριστή σημασία και τονίζεται ακόμα περισσότερο με την είσοδό της στο μουσείο του βρετανικού Grand Slam!

Η ρακέτα του Στέφανου είναι στη λίστα των νέων εκθεμάτων του Wimbledon Lawn Tennis Museum, στην οποία βρίσκονται ακόμα το υπογεγραμμένο φόρεμα της πρωταθλήτριας Αντζελίκ Κέρμπερ (αυτό που φόρεσε στον τελικό), το outfit του Κέβιν Άντερσον στον τελικό, τα παπούτσια του Τζον Ίσνερ από τον ιστορικό μαραθώνιο ημιτελικό, η υπογεγραμμένη ρακέτα του νικητή στο διπλό Μάικ Μπράιν και η υπογεγραμμένη μπλούζα που φόρεσε στα προημιτελικά ο Ρότζερ Φέντερερ.

Το μουσείο του Wimbledon υποδέχτηκε κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης 4.000 επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση